Przygotowania na 8 urodziny serwisu!
|
|
Dodany dnia 2015-11-11, 21:53
|
|
Dzięki! Postaram się o kolejną jutro... bądź trochę później. Ach, kochana szkoła i kochane próbne egzaminy gimBazjalne! PS: dlaczego nie wyświetlają się avatary i emotikony? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-13, 22:01
|
|
Złapiesz wenę i wolną chwilę, to wtedy narysujesz :) Mamy problemy techniczne :P Wkrótce wszystko wróci do normy, może jeszcze dzisiaj, zobaczymy. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-13, 23:42
|
|
Mam małą prośbę do wszystkich Jak wiecie w urodziny wypuszczona zostanie paczka artykułów. Z racji tego, że nie będą tym razem one zawierać dużej ilości tekstu, to jestem skłonny zająć się kolejnymi. Póki co są przygotowane 3 artykuły. Ktoś inny ma jakieś propozycje? | |
|
|
Dodany dnia 2015-11-15, 10:17
|
|
Ja mam, narysuj jakiegoś fanarta na urodziny . Mówię ci, wszyscy na bank pospadają z krzeseł z wrażenia. Z mojej strony niespodzianka będzie jedna, ale konkretna ^.^. Właśnie nanoszę ostatnie poprawki. Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-19, 16:57
|
|
Urodziny już wybiły, a o nowościach możecie poczytać w newsach. Zanim do tego przejdziemy, to jednak mam małą niespodziankę Pewnie nie wiedzieliście, że kiedyś serwis miał do doboru aż 15 różnych skórek z Młodymi Tytanami. Niektóre z nich udano nam się zachować i w przyszłości jeśli będzie to możliwe postaramy się je przywrócić. Zatem... oto jak prezentował się kiedy serwis: (skórki wykonane przez Moonlady) Skórka z Nightwingiem: Skórka z złoczyńcami: Skórka ze Slade'm: Skórka z Cyborgiem: Tło skórki z Bestią: Pierwszy nagłówek serwisu: Skórkę świąteczną możecie obserwować teraz Skórek jak wspomniałem było znacznie więcej, niestety jedna z aktualizacji serwisu spowodowała ich utracenie. W przyszłości wygląd zmieni się z pewnością jeszcze nie raz. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-19, 19:28
|
|
Witajcie, mam dla was art na 8. urodziny serwisu, z dedykacją dla Zwinnego Admin-ninja
|
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-19, 19:35
|
|
Dzięki wielkie Jester A i BTW witaj, to twój debiut na forum więc tradycyjnie miłego korzystania z serwisu XD RavenLover wykonałaś genialną pracę. Rozważam dodanie waszych artów do newsa, oczywiście za przyzwoleniem Połączony z 2015-11-19, 20:09:14: Właśnie, oto inna wersja nagłówka z Młodymi Tytanami: Edytowane przez Zwinny dnia 2015-11-19, 20:09 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-19, 22:49
|
|
Wszystkiego najlepszego życzę <3 |
|
|
Przejdź do forum: |