Suicide Squad
|
|
Dodany dnia 2015-03-13, 22:28
|
|
Jak myślicie jak wyjdzie ten film, ja nie mogę się go doczekać Wszyscy moi ulubieni przestępcy w jednym filmie to będzie coś epickiego |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-13, 23:14
|
|
Moment, ale jaki film? Z Suicide Squad był już jeden "Batman-atak na Arkham". Czyżby powstał jakiś nowy, o którym nie słyszałam? | |
|
|
Dodany dnia 2015-03-14, 15:36
|
|
Powstaje ich cała masa. Batman v Superman Suicide Squad Cyborg Flash Justice League i jeszcze kilka innych których nie pamiętam. W każdym razie wszystko jest powiązane z uniwersum DC. Założyłeś świetny temat. Aktorzy rządzą pod każdym względem. Momoa (Game of Thrones, ale dopiero w JL), Robbie i Smith (Focus, The Wolf of Wall Street i cała masa innych produkcji) o Jared Leto nie zapominając. Film na pewno będzie miażdżył pod każdym względem i czekam na niego z niecierpliwością. Szczególnie, że wystąpi tam Deathstroke jako przeciwnik Suicide Squad, a na końcu ma pojawić się Batman Edytowane przez Zwinny dnia 2015-03-14, 15:59 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-07-31, 23:00
|
|
Odkop i trailer https://www.youtu...LLQK9la6Go strasznie dużo wycieków z planu trafia do neta, np batman ścigający jokera na dachu samochodu |
|
|
|
Dodany dnia 2015-07-31, 23:06
|
|
Tak, strasznie dużo wieści jest do nadrobienia Sam trailer szczerze mnie nie przekonał nie wiadomo jak bardzo, ale film będzie epicki bez wątpliwości | |
|
|
Dodany dnia 2015-10-12, 00:17
|
|
Ja na pewno obejrzę Suicide Squad, na bank!!! Tylko obawiam się, że spierniczą Jokera. | |
|
Przejdź do forum: |