Zareklamuj swój blog o Tytanach!
|
|
Dodany dnia 2013-04-17, 18:01
|
|
Co do postaci, nie jest konieczny obrazek, czy jakieś zdjęcie, jeśli autor bardzo dobrze i szczegółowo potrafi opisać bohatera. Nie będzie wtedy problemów z wyobrażeniem sobie jego, chyba że ktoś kto dopiero zaczyna pisanie bloga i nie jest dobry w tej sprawie, napisze jedynie kolory ubrań, włosów i oczu, lub nawet mniej. Jednak z czasem na pewno ktoś taki nabrałby wprawy.
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-05-26, 17:11
|
|
Ja właśnie rozpoczęłam pisanie mojego pierwszego bloga o Tytanach. Wcześniej się już do tego zbierałam, ale jakoś nie miałam czasu. Mój blog to historia Megan, znanej przestępczyni, o której krążą różne plotki. Z czasem odkrywa swoje pochodzenie i powiązanie z TT. Więcej na: http://teentitans...gspot.com/ "Każdy może współczuć cierpieniom przyjaciół, lecz trzeba mieć wspaniały charakter, by móc cieszyć się powodzeniem przyjaciela."
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-24, 19:48
|
|
Jakowoż na blogu pojawił się rozdział, to wypadałoby zrobić sobie reklamę. Całość kręci się wokół Nyx, znanej pod pseudonimem Kocia Wiedźma. Potrafi kontrolować cienie, albo raczej stworzenia żyjące w cieniach. Przeprowadziła się ona rok temu do Jump City. Od kilku miesięcy w mieście grasuje morderca. Zabija on we śnie nie zostawiając żadnych śladów. Nawet na ciele. Nyx starając się w miarę normalnie żyć trafia z jednej strony na Tytanów, a z drugiej na mordercę. Omnis lux in tenebris submergere sit evanescere. http://i-ve-find-...ogspot.com |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-25, 08:21
|
|
Serdecznie zapraszam na mojego bloga: gwiazdka--i--tytani.blog.pl Pojawiły sie nowe rozdziały i rozdział świąteczny |
|
|
|
Dodany dnia 2014-01-13, 07:27
|
|
Cześć! W tamtym tygodniu założyłem bloga o przygodach KidFlasha i RedArrowa. Pojawiło się już pierwsze opowiadanie.To mój 1 blog,nie wiem do końca jak ułożyć stronę tak,żeby wyglądała ładnie.Na moim blogu pojawią się takie drużyny jak : TeenTitans,Young Justice,Justice League i oczywiście Nightwatch!Jestem zadowolony,że chociaż troszkę ten blog przerobiłem i zapraszam serdecznie.Opowiadania wrzucam mniej więcej co tydzień. http://flashandre...gspot.com/ |
|
|
|
Dodany dnia 2014-03-07, 04:42
|
|
Hue, wpadł mi do głowy pomysł. Nawet dwa. Może wreszcie się ruszę i coś popiszę.
If I close my eyes. And fell asleep in this layby
|
|
|
|
Dodany dnia 2014-07-14, 13:18
|
|
Hej, założyłam z siostrą bloga o Tytanach. Narazie jedna, krótka notka, ale możecie wpaść i napisać, co myślicie. http://titansandp...gspot.com/ |
|
|
|
Dodany dnia 2014-07-14, 13:29
|
|
Genialny blog, komentarz już jest <3 | |
|
|
Dodany dnia 2014-07-14, 13:42
|
|
Twój komentarz mnie rozwalił. Jakby co to ta notka jest siostry. Ja dopiero się włączam XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2014-07-14, 13:56
|
|
Przekaż siostrze, że jest mistrzem i pozdrów ode mnie . Jak się włączysz, to nawiąż do płynu XD | |
|
|
Dodany dnia 2014-07-14, 13:58
|
|
Jasne, jak tylko napiszę, że Bestia dolał im Płynu do coca-coli XD I będą najarani tytani
|
|
|
|
Dodany dnia 2014-07-14, 14:01
|
|
No i prawidłowo | |
|
|
Dodany dnia 2014-07-14, 16:40
|
|
Kibo napisał(a): Jasne, jak tylko napiszę, że Bestia dolał im Płynu do coca-coli XD I będą najarani tytani :D No niee, narkotyki na MOIM blogu? Jedyny narkotyk jaki toleruję, to felix felicis! :P |
|
|
|
Dodany dnia 2014-12-16, 18:20
|
|
robin-raven-przyj...ogspot.com Wreszcie założyłam bloga, dzięki któremu niektóre fanki Gwiazdki dołączą do listy osób pragnących mnie zamordować Może dlatego, że zrobiłam tam nieoficjalny Antyfanklub kreskówkowej Star? W każdym razie na blogu będzie opowiadanie o Rae, Robinie, Red X i Jinx (z wystarczająco dużą dawką Kid Flasha i Slade'a). Może być nudzące, szczególnie wątki Raven i X'a. Krytyka i antyfani Gwiazdki mile widziani! |
|
|
|
Dodany dnia 2014-12-16, 20:18
|
|
Fajnie, że blogi jeszcze powstają Tego niestety nam brakuje w ostatnich latach. Trzymam kciuki i życzę powodzenia! | |
|
|
Dodany dnia 2014-12-16, 22:23
|
|
http://bb-ula.blogspot.com Ula.Po prostu. Nastolatka która lubi świat DC.Normalne. I pewnego dnia odkrywa ze umie przenosic sie między wymiarami. 2 rozdział w drodze. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-06-24, 12:53
|
|
A ja mam takie pytanko: czy ktoś (ktokolwiek, gdziekolwiek, cokolwiek) jest jeszcze aktywny gdzieś na blogach? Bo w ostatnich miesiącach to zauważyłam tylko notki u mnie... i to na tyle. Megan zniknęła, Mejka zarzuciła pisanie na rzeczy rysowania, a cała reszta? Ludzie, gdzie się podziewacie?
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-06-24, 13:54
|
|
A można zareklamować pojedyncze opowiadanie? Swego czasu napisałam jedno yuristyczne. Niektórzy już czytali.
"- (...) Uczymy się z tym żyć. Lecz jeśli to jest bohaterstwo, to dlaczego czuję się taka zbrukana? - Ponieważ jesteś tutaj. (...) Bohaterstwo jest czymś, czego gdzieś daleko dokonuje ktoś inny. W osobistym odczuciu jest tragedią." |
|
|
|
Dodany dnia 2015-06-24, 17:14
|
|
@Forsaken niestety to jest skutek uboczny postania serwisu. Kiedyś Tytanowa społeczność bazowała się głównie na blogach i to stamtąd się wszyscy znali. Chcąc nie chcąc, w chwili gdy założyliśmy serwis, jednocześnie daliśmy wszystkim fanom nowe i odpowiedniejsze miejsce na budowę społeczności. I to samo w sobie moim zdaniem spowodowało, że blogi tak mocno odeszły w zapomnienie. Oczywiście również w latach 2007-2009 blogi działały, przeżywały swoje kryzysy i co ważniejsze - istniały również fora jak Teen Titans World czy Teen Titans Friends, jednak, co się oszukiwać - były to miejsca dla konkretnych grupek, a nowy widz tak naprawdę wchodząc do fandomu w 90% przypadków decydował się na prowadzenie bloga. Pamiętam czasy jak trudno było nadążać za nowymi notkami. Może nie wszystkie blogi były bezbłędnie prowadzone, jednak nie można zaprzeczyć, że było bardzo kolorowo i każdy starszy czytelnik miło wspomina chwile spędzone na konkurowaniu/pisaniu jak najlepszych opowiadań RDNoita napisał(a): A można zareklamować pojedyncze opowiadanie? Swego czasu napisałam jedno yuristyczne. Niektórzy już czytali. Dawaj śmiało, nikt rygorystycznie niczego tutaj nie pilnuje, więc zabraniam Ci się pytać następnym razem Wstawiaj od razu |
|
|
|
Dodany dnia 2015-06-25, 20:26
|
|
No to tego... REKLAMA. (Wystarczy kliknąć na obrazek.) Zamiana. Myślałeś, że przejście duszy Gwiazdki do ciała Raven, a Raven do ciała Gwiazdki nie poniosło za sobą żadnych skutków? Że wszystko skończyło się, gdy powróciły do swoich własnych powłok? Niekoniecznie... Po prostu nikt o tym się nie dowiedział - o powstałej wówczas więzi. yuri | Raven x Starfire | "zaginiony" odcinek
"- (...) Uczymy się z tym żyć. Lecz jeśli to jest bohaterstwo, to dlaczego czuję się taka zbrukana? - Ponieważ jesteś tutaj. (...) Bohaterstwo jest czymś, czego gdzieś daleko dokonuje ktoś inny. W osobistym odczuciu jest tragedią." |
|
|
Przejdź do forum: |