Pytanie i odpowiedź
|
|
Dodany dnia 2015-05-12, 21:53
|
|
Tak. Gdybyś miał/-a opisać się kilkoma słowami, które miały by się łączyć wyrazem mało, jakie były by to słowa? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-12, 22:26
|
|
Będą praktycznie same rozłączne, bo niewiele jest wyrażeń pisanych łącznie, które mogłyby kogoś opisać. A przynajmniej tak mi się wydaje. mało istotna, mało interesująca, mało zauważalna, mało wykształcona, małomówna (jeśli nie znajdę tematu, to w zasadzie się nie odzywam)... Nie dostrzegam więcej pasujących wyrażeń... To teraz w drugą stronę - z wyrazem wysoko. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-12, 23:53
|
|
Wysoce poważny, wysoce pewny siebie, wysoce spokojny, wysoce skryty, wysoce nieufny. Zdarza ci się zamykać oczy słuchając kogoś lub mówiąc coś? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-13, 07:45
|
|
Kiedy jestem senna, to owszem, zdarza się. O której najwcześniej poszedłeś/poszłaś spać? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-13, 10:25
|
|
O 20 chyba. Częściej wydaje ci się, że odnosisz sukces, czy może masz wrażenie, że odnosisz porażkę? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-13, 15:29
|
|
Może uda mi się coś narysować, ale zwykle nie tak, jak sobie to wyobrażałam, więc można to zaliczyć jako porażkę. Tak samo z testami w szkole. Może będą pozytywne, ale wynik może mnie nie satysfakcjonować. I jest to swego rodzaju porażką, bo oczekuję od siebie zwykle więcej. Czyli... Częściej mam wrażenie, że odnoszę porażkę. Czy kiedykolwiek musiałeś/-aś opiekować się dzieckiem? Małym czy przedszkolakiem... Bez znaczenia. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-13, 16:06
|
|
Wiele lat temu na weselu kuzynki musiałem się zająć swoim siostrzeńcem i innymi dzieciakami. Latały po całej posiadłości i rozrabiały, a ja musiałem za nimi ganiać. Ehhh... Przeprowadzałeś/-aś się kiedykolwiek? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-13, 18:54
|
|
Nie Głosowałeś/-aś w wyborach? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 10:11
|
|
Nie. Nawet nie zapoznałem się z żadnym programem wyborczym (w sumie nikt tak pewnie nie robi, tylko głosują, jak każą im media lub wciskają im rodzice od małego). W sumie jeszcze nigdy nie głosowałem. Miałeś/-aś lub masz w szkole kogoś, kto zawsze zachowywał/-uje się wobec ciebie wrogo? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 13:57
|
|
Owszem, wcześniej wspomniane gimnazjalistki, które zwracały uwagę na to, kto jak wygląda i w co się ubiera. A ja chciałam wrócić do gimnazjum... Ha... Haha. Jak samopoczucie? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 15:00
|
|
Dobre, przynajmniej dopóki myślę lub wykonuję swoje zaplanowane zadania na dziś. Rodziców nie ma, a teraz nawet brata, więc w domu jest cicho i spokojnie. Brak pomysłu na pytanie? Byłeś/-aś kiedyś świadkiem jakiegoś straszanego zdarzenia? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 15:49
|
|
Pytam o to co jakiś czas. Wracając z tramwaju, widziałam rannego człowieka na chodniku, którym zajmowała się garstka ludzi... Raz dosłownie przede mną, jeden starszy pan upadł na szklaną ściankę w autobusie podczas ostrego zakrętu. Ścianka się stłukła, ów staruszek potłukł, ale nic mu się większego nie stało... Jednak świadkiem jakiegoś przerażającego zdarzenia raczej nie byłam, a przynajmniej nie przypominam sobie, abym była. Lubisz głowić się nad skomplikowanymi rzeczami? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 16:41
|
|
Tylko jeśli mnie zainteresują, lub jest to ważne. Sudoku się liczy? Byłeś/-aś kiedykolwiek na balu przebierańców? Za co się przebrałeś/-aś? Edytowane przez Sulik dnia 2015-05-14, 17:07 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 19:48
|
|
Tak ale było to dawno w podstawówce. W każdym razie byłem w przebraniu Ninja. Jeżeli mógł/mogła byś zmienić kolor nieba, jaki był by to kolor? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 21:00
|
|
Dużo by się nie zmienił. Byłby taki kobaltowy łamane na fioletowy. Filtrowanie nieba <3 Kiedy ostatnio spałeś/aś po szkole/pracy/przyjściu do domu? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 21:01
|
|
Nie zmieniałabym koloru. Sądzę,że błękitne niebo w połączeniu z białymi chmurami wygląda idealnie ( chociaż odcienie jakie pojawiają się podczas zachodów też są interesujace). Jeśli znalazłabyś/znalazłby świata przed kościołem teczkę pełną pieniędzy (już "na oko" widać, że jest tam 100 000) i miałbyś pewnoś, że pieniądze te należą do kościoła jak byś postąpił/a? Gwiazdeczka: Nie sypiam tak wcześnie. Zazwyczaj kładę się ok.24, a nie mam w zwyczaju spać w ciągu dnia. Ponawiam zadane przeze mnie powyżej pytanie. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 21:14
|
|
Zamieniłbym trawę na kolor niebieski, a nieba na zielony. Po pracy/szkole bardzo często ucinam drzemkę. Uważasz, że wyróżniasz się w tłumie? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 21:51
|
|
Tak, pod tym względem, że wszyscy dookoła są odpicowani, a ja nie. Dlaczego ludzie lubią się kłócić? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 22:00
|
|
Nie lubią. Po prostu nie potrafią rozwiązywać swoich problemów, łatwo się denerwują, nie potrafią się porozumieć z innymi i przekonać ich do swoich rozwiązań, co powoduje kłótnię. Chociaż, może niektórzy jednak lubią... Byłeś/-aś kiedyś za granicą? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 22:02
|
|
Nigdy. Czy w życiu są piękne tylko chwile? |
|
|
Przejdź do forum: |