Pytanie i odpowiedź
|
|
Dodany dnia 2015-05-07, 20:15
|
|
Zdecydowanie nos. Nie lubię go. Czy chciałbyś coś wysadzić? ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 19:56
|
|
Dobra, ja odpowiem. Koegzystujące z nami gimnazjum. U ciebie też po złym przychodzi dobre i na odwrót? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 20:12
|
|
Myślałem że swego sąsiada słuchającego disco. Nie wydaje mi się. Zdarza się, że jedno po drugim, czasami chodzą w parach lub grupach. Wszystko jedno. Pamiętasz jakiś swój koszmar? O czym jest? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 20:33
|
|
Wiesz, o dziwo zapomniałam o nim. Dzięki za przypomnienie. Cóż, zdarzyły się jakieś nie raz, ale słabo pamiętam takie rzeczy. Chociaż, będąc dzieckiem... Chwila - mniejszym dzieckiem, śniło mi się, że jednocześnie ze wszystkich drzwi w moim bloku wyszli uzbrojeni i zamaskowani bandyci. Tak, wystraszyłam na śmierć. Jednak wtedy serio mną to wstrząsnęło xP Mścisz się, kiedy ktoś zrobi przeciwko tobie coś nie na miejscu? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 20:47
|
|
Tak. Lubię mieć ostatnie słowo w takich sprawach. Masz jakichś ulubionych i znienawidzonych nauczycieli? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 21:20
|
|
Nigdy nie pałałam nienawiścią do żadnego nauczyciela... Aczkolwiek w gimnazjum nie darzyłam wielkim uwielbieniem pewnej polonistki, która zawsze krzyczała na mnie tylko dlatego, że nie zgłaszałam się do czytania zrobionych zadań z aktywności. Podobno nie powinno się zabierać głosu w sprawie, o której nie ma się pojęcia albo nie jest się w niej pewnym, prawda? Cóż, czyli wychodzi na to, że mogłabym się zgłosić i zacząć gadać głupoty ![]() A ulubionych? Wychowawczyni z gimnazjum. Dobrze uczyła niemieckiego, co wyszło mi na dobre. Dokuczano ci w szkole? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 21:28
|
|
Kiedyś, w gimnazjum. Tak bardzo, że bałem się chodzić do szkoły. Od tamtej pory bardzo się zmieniłem. Ponawiam pytanie. ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 21:39
|
|
Na początku głównie dlatego, że nie byłam i nie jestem katoliczką. Potem przyszła pora na gimnazjum. A w nim, kilka egzemplarzy płci żeńskiej, które jak zresztą wiadomo, ubliżały mi, bo mówiąc w skrócie, nie byłam taka fajna jak one, nie ubierałam się jak one i nie wyglądałam jak one. Całe życie mam nieodparte wrażenie, że jest coś gdzieś we mnie, co odpycha ode mnie innych. Na swoje szczęście, w obecnej szkole nie mam już takich problemów. Ale ja czuję, że mimo wszystko, to wyżej wspomniane "coś" tam we mnie tkwi. Podsumowując, kosmita ![]() Jeżeli ktoś jest "dziecinny", to kategorycznie oznacza to, że jest wadliwy? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 21:50
|
|
Kiedy chodziłem do gimnazjum miałem mnóstwo przyjaciół i byłem dosyć szanowaną osobą. Dużo częsciej się uśmiechałem, opowiadałem żarty i lubiłem być aktywny w towarzystwie. Jednak moja pozycja zaczęła się rozpadać. Przyjaciele zamienili się we wrogów. Byłem wtedy taki bezradny i słaby. Nie wydaje mi się, żebym od tamtej pory zmienił się na lepsze. To po prostu zmiana. Uważam, że tak. Dziecinny - ktoś zachowujący się nieodpowiedzialnie, lekkomyślnie, ktoś na kim nie można polegać, hałaśliwy, lubiący dokuczać i zwracać na siebie uwagę, mający upodobania do głupich zabaw. Tak, to ktoś kto wobec mnie jest wadliwy. Zamierzasz iść na studniówkę? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 22:09
|
|
I tak nie mam z kim. Poza tym, ciągłe siedzenie przy stole pełnym wódki nie widzi mi się. Co, jeśli życie byłoby... albo jest jak Matrix? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 22:15
|
|
Trzeba będzie sobie jakoś radzić. Masz czasami wrazenie, że nie jestes wystarczająco samodzielny/-a? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 22:26
|
|
To nie wrażenie. To rzeczywistość. Czasu coraz mniej, trzeba to w końcu na dobre zmienić. Symulowałeś/aś kiedykolwiek chorobę? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 22:31
|
|
W sensie: "Mamo, mamo. Mam chyba gorączke. Spójrz na termometr - 39 stopni." Czy: "Ja proszę pani nie muszę pisać tego dyktanda. Ja mam papiery na 3x dys i ja nie muszę." Co do pierwszego to tak, chociaż z perspektywy czasu wydaje się to raczej żałosne, jeśli się robiło to tylko po to by nie iść do szkoły. Co do drugieg to nigdy nie robiłem z siebie celowo kaleki. Czy nie uważasz, że nasza dyskusja zdominowała forum? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 22:45
|
|
Uważam. Bardzo lubisz dyskutować? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 22:48
|
|
Nie. Nie przepadam za dyskusjami. Zazwyczaj nic nie mówię, lub mówię lakonicznie. Uważasz, że to źle? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 22:54
|
|
Nie i niezrozumiałym byłoby dla mnie uważać, że to źle. Często odpowiadasz pytaniem na pytanie? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 23:00
|
|
Raczej nie specjalnie. Zdarza ci się przeklinać? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 23:06
|
|
Nie ukrywam. Ale staram się tego nie robić w towarzystwie innych ludzi. Czy śpiąc zdarzyło ci się kiedykolwiek spaść z łóżka? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 23:12
|
|
Nim usnę, wiercę się. Gdy leżę na wznak, chrapię. Ale nie przypominam sobie, abym spadał z łóżka. Czy masz problemy z wymową, gdy jesteś mocno zdenerwowany/-a? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 23:17
|
|
Nawet, jeśli się nie denerwuję, to zdarzy mi się jąkać. Nie mówię tak dużo, jak mówiłam kiedyś i to jest zapewne tego przyczyną. Czy chciałbyś zmienić swój wzrost? |
|
|
Przejdź do forum: |