Pytanie i odpowiedź
|
|
Dodany dnia 2015-04-02, 18:52
|
|
Oczywiście ciągle to robię ale czasem wymyślam też własną postać. Czy codziennie gdy wracacie do domu po szkole myślicie ,,no i poco to wszystko,, |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-02, 18:53
|
|
Trochę. Często myślę o tych bohaterach nie w sensie, czy ich lubię czy nie, lecz próbuję wytłumaczyć sobie przyczyny ich wyglądu, zachowań, motywy działań. Czy postępują właściwie i co chcą w rzeczywistosci uzyskać? Piszesz pamietnik/dziennik? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-02, 18:59
|
|
Daph napisał(a): Raczej nie. Jeśli coś sobie postanowię to "podobno" potrafię zamęczyć inną osobę, byleby postawić na swoim. Tak przynajmniej słyszałam. To, że się z tym nie zgadzam to już inna historia. Jaki masz typ osobowości? Z czterech typów jestem melancholikiem... Tak w skrócie. _Reven_ napisał(a): Oczywiście ciągle to robię ale czasem wymyślam też własną postać. Czy codziennie gdy wracacie do domu po szkole myślicie ,,no i poco to wszystko,, Właściwie, to tak. Sulik napisał(a): Trochę. Często myślę o tych bohaterach nie w sensie, czy ich lubię czy nie, lecz próbuję wytłumaczyć sobie przyczyny ich wyglądu, zachowań, motywy działań. Czy postępują właściwie i co chcą w rzeczywistosci uzyskać? Piszesz pamietnik/dziennik? Nie, chociaż niejednokrotnie myślałam o tym, by zacząć. Jakie masz plany na jutro? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-02, 19:06
|
|
Spotkam sie z kuzynem. Czym kolorujesz jajka na Wielkanoc. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-02, 21:32
|
|
taaaak Jakiej słuchasz muzyki? Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... Nadchodzi władca, nadchodzi teraz, To koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-02, 22:42
|
|
Rozrywkowej tego typu Masz zwierzątko? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-03, 22:49
|
|
Psa Lubisz popularność? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-03, 22:59
|
|
wkurza. nie lubię. nie chcę Jaki serial ostatnio obejrzałaś/łeś? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-03, 23:04
|
|
Hm... W całości? To nie pamiętam... Czego teraz słuchasz? :> |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-03, 23:08
|
|
Jak mój laptop pracuje Co cie inspiruje? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-03, 23:19
|
|
Muzyka najbardziej A ciebie? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-03, 23:36
|
|
No właśnie nic... Na co najczęściej wydajesz pieniądze? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-03, 23:39
|
|
Kosmetyki i ciasteczka Co robisz, gdy ktoś jest zbyt ciekawski? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-03, 23:41
|
|
Daję mu jasno do zrozumienia, że mam go dość, czyli czekam spokojnie, aż się mną znudzi. Kiedy najczęściej panikujesz? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-03, 23:45
|
|
Kiedy mam problemy zdrowotne (Jeszcze nie chcę umierać XD) A ty? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-03, 23:57
|
|
Jak jest jakiś ważny sprawdzian, a ja nie pamiętam niektórych rzeczy. Lubisz swoje oczy? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-03, 23:57
|
|
Gdy zbliżają się terminy oddania prac a nie mam nawet polowy zrobionych.gdy zbiżają sie egzaminy(a jak sa to jestem spokojna),gdy zaśpię a powinnem być przed czasem . Nie wiem kiedy jeszcze a i jak ktoś z moich bliskich jest powaznie chory Jak czesto i kiedy masz wrażenie, że zmarnowałeś/łaś czas a w rzeczywistość bez problemu można by było zrobić coś bardziej kratywnego czy tam pożytecznego (nie wiem jak to okreslic dlatego uzylam tego slowa) Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-04, 00:09
|
|
RavenTT napisał(a): Jak jest jakiś ważny sprawdzian, a ja nie pamiętam niektórych rzeczy. Lubisz swoje oczy? Tak. Kruk napisał(a): Gdy zbliżają się terminy oddania prac a nie mam nawet polowy zrobionych.gdy zbiżają sie egzaminy(a jak sa to jestem spokojna),gdy zaśpię a powinnem być przed czasem . Nie wiem kiedy jeszcze a i jak ktoś z moich bliskich jest powaznie chory Jak czesto i kiedy masz wrażenie, że zmarnowałeś/łaś czas a w rzeczywistość bez problemu można by było zrobić coś bardziej kratywnego czy tam pożytecznego (nie wiem jak to okreslic dlatego uzylam tego slowa) Czasami. Czy uważasz, że cel uświeca srodki? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-04, 00:21
|
|
Trudno powiedzieć... Ostatecznie stwierdzam, że nie zawsze. Czym jest dla ciebie muzyka? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-04, 00:24
|
|
Muzyka jest dopełnieniem Gdzie lubisz spędzać czas? |
|
|
Przejdź do forum: |