Zobacz temat

Pytanie i odpowiedź
Oczywiście ciągle to robię ale czasem wymyślam też własną postać.

Czy codziennie gdy wracacie do domu po szkole myślicie ,,no i poco to wszystko,,
Trochę. Często myślę o tych bohaterach nie w sensie, czy ich lubię czy nie, lecz próbuję wytłumaczyć sobie przyczyny ich wyglądu, zachowań, motywy działań. Czy postępują właściwie i co chcą w rzeczywistosci uzyskać?

Piszesz pamietnik/dziennik?
66.media.tumblr.com/de904451f273a5ed765f3c0477f92de9/tumblr_mrqwojJ5x71r79t1go1_500.gif
Daph napisał(a):

Raczej nie. Jeśli coś sobie postanowię to "podobno" potrafię zamęczyć inną osobę, byleby postawić na swoim. Tak przynajmniej słyszałam. To, że się z tym nie zgadzam to już inna historia. Bestia ;)

Jaki masz typ osobowości?

Z czterech typów jestem melancholikiem... Tak w skrócie.

_Reven_ napisał(a):

Oczywiście ciągle to robię ale czasem wymyślam też własną postać.

Czy codziennie gdy wracacie do domu po szkole myślicie ,,no i poco to wszystko,,

Właściwie, to tak.

Sulik napisał(a):

Trochę. Często myślę o tych bohaterach nie w sensie, czy ich lubię czy nie, lecz próbuję wytłumaczyć sobie przyczyny ich wyglądu, zachowań, motywy działań. Czy postępują właściwie i co chcą w rzeczywistosci uzyskać?

Piszesz pamietnik/dziennik?

Nie, chociaż niejednokrotnie myślałam o tym, by zacząć.

Jakie masz plany na jutro?
Spotkam sie z kuzynem.

Czym kolorujesz jajka na Wielkanoc.
taaaak

Jakiej słuchasz muzyki?
Ten Klejnot czyste zło zrodziło,

On w portal się przemieni...

Nadchodzi władca, nadchodzi teraz,

To koniec dla tej Ziemi...
Rozrywkowej tego typu
Masz zwierzątko?
Psa

Lubisz popularność?
wkurza. nie lubię. nie chcę

Jaki serial ostatnio obejrzałaś/łeś?
Hm... W całości? To nie pamiętam...

Czego teraz słuchasz? :>
Jak mój laptop pracuje

Co cie inspiruje?
Muzyka najbardziej

A ciebie?
No właśnie nic...

Na co najczęściej wydajesz pieniądze?
Kosmetyki i ciasteczka

Co robisz, gdy ktoś jest zbyt ciekawski?
Daję mu jasno do zrozumienia, że mam go dość, czyli czekam spokojnie, aż się mną znudzi.

Kiedy najczęściej panikujesz?
Kiedy mam problemy zdrowotne Bestia :P (Jeszcze nie chcę umierać XD)

A ty?
Jak jest jakiś ważny sprawdzian, a ja nie pamiętam niektórych rzeczy.

Lubisz swoje oczy?
Gdy zbliżają się terminy oddania prac a nie mam nawet polowy zrobionych.gdy zbiżają sie egzaminy(a jak sa to jestem spokojna),gdy zaśpię a powinnem być przed czasem . Nie wiem kiedy jeszcze a i jak ktoś z moich bliskich jest powaznie chory

Jak czesto i kiedy masz wrażenie, że zmarnowałeś/łaś czas a w rzeczywistość bez problemu można by było zrobić coś bardziej kratywnego czy tam pożytecznego (nie wiem jak to okreslic dlatego uzylam tego slowa)
Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni...
nadchodzi Władca, nadchodzi teraz,
to koniec dla tej Ziemi...
RavenTT napisał(a):

Jak jest jakiś ważny sprawdzian, a ja nie pamiętam niektórych rzeczy.

Lubisz swoje oczy?

Tak.

Kruk napisał(a):

Gdy zbliżają się terminy oddania prac a nie mam nawet polowy zrobionych.gdy zbiżają sie egzaminy(a jak sa to jestem spokojna),gdy zaśpię a powinnem być przed czasem . Nie wiem kiedy jeszcze a i jak ktoś z moich bliskich jest powaznie chory

Jak czesto i kiedy masz wrażenie, że zmarnowałeś/łaś czas a w rzeczywistość bez problemu można by było zrobić coś bardziej kratywnego czy tam pożytecznego (nie wiem jak to okreslic dlatego uzylam tego slowa)

Czasami.

Czy uważasz, że cel uświeca srodki?
66.media.tumblr.com/de904451f273a5ed765f3c0477f92de9/tumblr_mrqwojJ5x71r79t1go1_500.gif
Trudno powiedzieć... Ostatecznie stwierdzam, że nie zawsze.

Czym jest dla ciebie muzyka?
Muzyka jest dopełnieniem

Gdzie lubisz spędzać czas?
Przejdź do forum: