Arrow
|
|
Dodany dnia 2013-04-07, 21:11
|
|
Nie potrafię go sobie wyobrazić w takiej masce. No za kij nie mogę! Ale może to by sprawiło, że będzie można go rozpoznać. (Jak na mnie to on nawet jak w cieniu stoi z tym kapturkiem na łbie to widać jego twarz x.X)
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2013-04-07, 22:44
|
|
XD Silent chodziło jej o ten wybuch co jest na początku każdego odcinka kiedy Ollie strzelał, żeby zwrócić uwagę statku. Jest powtórka na początku każdego epizodu, pytam się jak można tego nie pamiętać? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2013-04-07, 22:45
|
|
Nie zwróciłem uwagi specjalnie ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2013-10-11, 16:34
|
|
Reaktywuję temat - premiera sezonu 2 nastąpiła i myślę, że jest to rozsądna okazja ![]() Jak pierwsze wrażenia? Komentujcie bezpośrednio w dziale wideo lub na forum. |
|
|
|
Dodany dnia 2013-10-11, 16:43
|
|
Boski. Po prostu boski. Ta seria zapowiada się świetnie. : DD No i wreszcie Oliver będzie się nazywał Green Arrowem. Na ten moment chyba najbardziej czekałam. (Ej, BTW, czy tam była Black Canary? XD)
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2013-10-11, 17:54
|
|
Jeszcze oficjalnie tak się nie nazwał, ale zapewne wystarczy poczekać do drugiego odcinka aby usłyszeć Green Arrow ![]() A co do moich wrażeń, to zły nie był, ale spodziewałem się czegoś lepszego. Będę cierpliwy i dam akcji się rozkręcić, choć zdecydowanie lepiej wypadł pilot pierwszego sezonu. Tak BTW. wszystkie odcinki w dziale wideo zostały naprawione i są z napisami PL. Został dodany także odcinek specjalny (jest wprowadzeniem do 2 sezonu) i jeśli ktoś jeszcze nie oglądał premiery, to radzę sobie najpierw ten odcinek zarzucić. |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-12, 22:38
|
|
Hahaha ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-13, 14:32
|
|
Ja niedługo zamierzam nadrobić, do League of Assasins oglądałam jak na razie. I racja, Arrow jest coraz lepsze z każdym odcinkiem. : D
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-19, 17:10
|
|
Kto oglądał ostatni odcinek? Mówię o "The offer" ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-24, 16:47
|
|
Z niecierpliwością czekam na bezpośrednie starcie "Arrow team" z ekipą Ra's Al Ghula :-) | |
|
Przejdź do forum: |