KIM ona jest?
|
|
Dodany dnia 2013-06-25, 19:11
|
|
Nie wiem, czy piszę w dobrym dziale? Ciekawi mnie, kim jest pewna czerwonowłosa panna, którą znalazłam na kilku obrazkach z całą familią Batmana. Szukałam tu i tam, ale do niczego nie doszłam. Powie mi ktoś może? Bo resztę tajnych tożsamości znam, tylko ona mnie dręczy. Załączam obrazek: Mam na myśli dziewczynę w lewym, górnym rogu. Oświeci mnie ktoś? Bo ciekawość mnie zżera :> "Każdy może współczuć cierpieniom przyjaciół, lecz trzeba mieć wspaniały charakter, by móc cieszyć się powodzeniem przyjaciela."
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-25, 20:44
|
|
To pewnie Batwoman, tyle, że jej kolor włosów zmieniono z czarnego na czerwony. | |
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 09:20
|
|
Batwoman na 100%. Czesto jej daje sie czerwone wlosy. BTW Damian nie zyje :c
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 11:09
|
|
Zabicie Damiana było najgorszym pomysłem świata Już Catwomen próbowali się pozbyć
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 12:39
|
|
DC wpadło na niezwykły pomysł: KILL ALL THE ROBINS!
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 13:04
|
|
Jeszcze Nightwing żyje. Cudem. Chyba dlatego, że dali mu podrosnąć
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 15:56
|
|
Ja tych całych Robinów i ogólnie całe nowe uniwersum mam, mówiąc krótko, w "literze d". Co chwilę uśmiercają i przywracają różnych bohaterów. Catwoman też nie żyje. | |
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 17:47
|
|
No niestety dobre DC się skończyło, teraz jest komercyjna kupa
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-26, 18:22
|
|
Zwinny napisał(a): Ja tych całych Robinów i ogólnie całe nowe uniwersum mam, mówiąc krótko, w "literze d". Co chwilę uśmiercają i przywracają różnych bohaterów. Catwoman też nie żyje. No coś ty? o.o Jestem do tyłu :/ To jest wręcz śmieszne, żeby tak w kółko wszystkich zabijać. Szczerze mówiąc to wkurzyło mnie już przy Jasonie. Albo kurczę umiera, albo nie. Co oni chcą, Batmana psychicznie załamać? "Każdy może współczuć cierpieniom przyjaciół, lecz trzeba mieć wspaniały charakter, by móc cieszyć się powodzeniem przyjaciela."
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-06-29, 23:21
|
|
Niech przynajmniej zabijają tych nie fajnych, np Barbarę Gordon albo Tima, ale nie Jasona albo Damiana do cholery! Robią mi to specjalnie :C. |
|
|
Przejdź do forum: |