Jaka to piosenka?
|
|
Dodany dnia 2012-04-04, 21:12
|
|
POWER PLAY- Zawsze coś Wracamy, idziemy dalej, Wracamy Jestem chory z zawrotami głowy Znużony moimi szlakami, moimi dniami Moje usta są zamrożone Chcę poczuć nowy dzień (Musi być więcej niż to) Chcę żyć w nowy sposób (Musi być więcej) Chcę poczuć nowy dzień (Musi być więcej) Chcę żyć w nowy sposób (Po prostu musi być więcej) Edytowane przez For dnia 2012-04-04, 21:18 Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-04, 22:22
|
|
Tobymac- Tonight Przeszedłem się dookoła świata Żeby uspokoić mój zagmatwany umysł Zostawiłem moje ciało leżące gdzieś W piaskach czasu Widziałem świat lecący Do ciemnej strony księżyca Czując że nic nie mogę zrobić, taaa Widziałem świat lecący Do ciemnej strony księżyca W końcu wiedziałem że ma to coś wspólnego z Tobą Nie dbam o to co działo się teraz i wtedy Tak długo jak będziesz moim przyjacielem do końca Jeśli zwariuje czy wciąż Nazwiesz mnie Supermanem Jeśli jestem żywy i zdrowy, czy będziesz Tam trzymać mnie za rękę Zatrzymam Cię przy sobie Razem z moją nadludzką mocą Kryptonit |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-24, 19:52
|
|
3 Doors Down- Kryptonite Byliśmy tymi, którzy się nie bali Byliśmy tymi, ze złamanymi sercami Byliśmy bliznami, które nie mogły zniknąć Jak pozwoliliśmy sobie odejść Jak mogliśmy zapomnieć Że nie musimy się chować Nie będziemy znów wierzyć w te kłamstwa Nie będziemy sparaliżowani Możemy być kim naprawdę jesteśmy, teraz jesteśmy żywi Możemy walczyć, oni nie mogą nas powstrzymać Oto kim jesteśmy, jesteśmy nieśmiertelni Jesteśmy wieczni Nie będziemy zakrywać naszych twarzy przed światłem Wyeliminujemy tę przestrzeń między nami Oto kim jesteśmy, jesteśmy wieczni Oto kim jesteśmy Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-14, 13:40
|
|
Red - Who We Are Powietrze ma chemiczny smak, Leczę strach oddechem z Twoich ust, Zaciągam się kolejny raz, I trzymam tak w płucach zapach Twój, I boję się każdego dnia, Że pęknie nam pod nogami lód. I co po drodze czeka nas Nie chcę myśleć już. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-14, 14:57
|
|
Prościzna... Video - Papieros (Ćmik XD) Moja mama śpiewa: "Nie zasnę dzisiaj sam Booo misia mam xD" *** To miasto jest ladacznicą Ma czerwone plamy na czole Jej zęby są ze złota Ona jest tłusta, a jednak urocza Jej usta opadają mi do krocza Jeśli jej za to zapłacę Ona rozbiera się, jednak tylko za pieniądze Miasto, które zapiera mi dech - Rex!
- Hau! - Chcę pić! - Wody? - Nie, wódki! |
|
|
|
Dodany dnia 2013-05-26, 17:25
|
|
Rammstein- Moskau Dopóki przestworza nie zakrwawią popiołem A to pierdolone niebo runie Łapią nas z zapałkami I sami wzniecają ogień I wszystkie nadzieje młodych Zostają uznane za -cenzura-ane Mówią... Weź tabletkę, wierzymy w Boga Idź nieść śmierć, Bóg nas kocha Tak jak w życiu, tak i w śmierci Oddychaj, aż stracisz dech Nie zginę w nocy, lecz w słońca blasku Z popiołami tego świata w moich płucach [...] Dziś spalimy ten świat Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
Przejdź do forum: |