Najlepsze momenty NEW Teen Titans
|
|
Dodany dnia 2013-03-09, 21:20
|
|
Wszystkie odcinki dostępne w Dział wideo: http://titansgo.p...php?cat=11 Rozmawiamy o naszych ulubionych i najśmieszniejszych momentach. Co zdołało Was zaciekawić najbardziej lub dodało smaczku? Jakie nawiązania Wam się podobają? Wszystko o odcinkach z miniserii NEW Teen Titans. |
|
|
|
Dodany dnia 2013-03-09, 23:23
|
|
No, więc jeśli o najśmieszniejszy moment chodzi, to w mojej opinii jest to: NTT #13 - Minutowa pętla i co chwila komentarz Cyborga: - Okay. Baby with a time machine. (x2) [...] - Okay. Baby with a time... - WE KNOW! Oglądałam to bez przerwy przez jakieś 10 minut. Nie mogłam się przestać śmiać! Zaś ulubione odcinki to: Lightning round i Blackfire's Babysitter. |
|
|
|
Dodany dnia 2013-03-13, 16:10
|
|
Odcinek, w którym ściągali Red X'owi maski, był fajny | |
|
|
Dodany dnia 2013-03-22, 22:19
|
|
Faktycznie, to również jeden z moich ulubionych. Fajne nawiązania się pojawiły, a co najciekawsze jest jakieś tam prawdopodobieństwo, ze Red X'em jest Jason Todd A przynajmniej tak sugerował epizod. Świat TT nie wchodzi w oficjalne DC Animated Universe więc jest taka mozliwość. | |
|
|
Dodany dnia 2013-03-22, 22:57
|
|
"Cyborg The Lifeguard " jest bezsprzecznie rozbrajający ;P Tak samo króliczek z "Bad Dad" ^.^ (Trysióóóó !) Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2013-03-22, 23:04
|
|
Haha, fajnie, że mi przypomniałaś. To z Cyborgiem to też jeden z najlepszych Niestety nie wiem co teraz jest, bo od kilku miesięcy nie wychodzą nowe odcinki. | |
|
|
Dodany dnia 2013-05-07, 11:31
|
|
Tak wracając do tematu to po prostu wydaje mi się, że miniseria miała sprawdzić jak są przyjmowani Tytani, a teraz gdy leci TTGO! to po prostu nie ma potrzeby robienia nowych odcinków. Czyli krótko mówiąc, jakby jej nie ma... Chociaż nie trafiłem na żadne informacje mówiące o jej zakończeniu. | |
|
Przejdź do forum: |