Joke on Me
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 21:33
|
|
Obiecałam opko - zakładam blogaska i wrzucam opko. Jestem bardzo prosta w obsłudze. I komciolubna. Mrrrru? Joke on Me Wiem, że trochę niegrzecznie wbijać do fandomu z buciorami nie komciając wcześniej innych blogów, więc obiecuję poprawę w najbliższym czasie <3 (uwaga: trzeba mnie od czasu do czasu kopnąć o nową notkę, bo ja zapominam o takich detalach jak publikacja; niespecjalnie nawet) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 21:35
|
|
Ja od niepamiętnych czasów już walczę z takimi głupimi zwyczajami, jak komentowanie używane jako waluta. Raczej bym się tym nie przejmował Jak komuś się coś podoba to komentuje, jak nie to nie musi koniec filozofii. Jak znajdę chwilkę to czytnę.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 21:36
|
|
hm, ja już zaglądam, choć mogłaś napisać w shoutboxie
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 21:46
|
|
Silent, ale ja chcę komcie, a nie spam Spam, to raz na jakiś czas z bloga usuwam... Za stara jestem, żeby mnie kręcił pierdylion komentarzy, a każdy z nich składający się jedynie z numerka. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 21:58
|
|
Jak znajdę czas, to zabieram się do lektury. Nie dość, że się ciekawie zapowiada, to do tego estetyka i doskonały wystrój. Będę z przyjemnością zaglądać. | |
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 22:00
|
|
Wiem, ja miałem na myśli, żebyś się po prostu nie przejmowała, tym że jak to powiedziałaś "że trochę niegrzecznie wbijać do fandomu z buciorami nie komciając wcześniej innych blogów".
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 22:01
|
|
Właśnie jestem po przeczytaniu i wyraziłem swoją opinię w komentarzu. W końcu raz gdzieś byłem pierwszy i cieszę się z tego bo widać od samego początku, że Twój blog utrzymuje wysoki poziom. Jedno z lepszych opowiadań jakie przeczytałem z tych co pamiętam, a w fandomie jestem od ponad 4 lat Fajnie, że powstają takie blogi. Połączony z 29.05.2012 22:07:16: A właśnie, jak coś możesz dać powiadomienie na głównej (Blogi -> Powiadom o notce). Edytowane przez Zwinny dnia 2012-05-29, 22:07 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 22:10
|
|
Przedtem tylko dodaj bloga do katalogu stron, o czym Zwinny zapomniał wspomnieć
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-29, 22:18
|
|
Gwiazdeczka - dzięki za pomizianie za wystrój, chociaż nadal jest kulawo. Onet ma jakieś alternatywne pojęcie o tym, ile to 770px =/ No i muszę jednak zrobić dodatkowy pasek na zamknięcie szablonu u góry, głupi nagłówek nie chce zniknąć na amen. Silent - ale wiesz, ja często bujam się w okolicach blogów z opowiadaniami i to taka zwyczajna kulturka jest, sensowny komć za sensownego komcia Zwinny - fajnie, że się podoba |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-30, 08:45
|
|
Ja też bujam i widziałem już cuda typu cennik komentarzy za reklamy itp. Dla mnie to jest nienormalne. Jeszcze gdyby to były sensowne komentarze to bym się nie odzywał, ale najczęściej to jest coś w stylu "super nocia :*". |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-30, 13:26
|
|
Wiem jak to jest. Sam pojawiłem się kilka lat temu w świecie Teen Titans i doskonale znałem tamtą sytuację. Trudno było znaleźć choć jednego bloga na którym funkcjonowałyby inne zasady. Sytuacja z biegiem czasu się uspokoiła, ale system komentarzy po prostu często zmuszał kogoś do używania go (i tworzenia tzw. wyścigu szczurów) jeśli chciał żeby jego blog został zauważony. Mówiąc inaczej: "mam wkleić twoją reklamę? należy się X komentarzy" bo tak to właśnie funkcjonowało. Przyznam, że to jest dziecinne i nie da się tego wyeliminować, ale z wiekiem mija. | |
|
|
Dodany dnia 2012-05-30, 13:31
|
|
Nah, najlepsze są "konqursiki" w których wygrywa się na przykład 100 komci I pod notką istotnie pojawia się ta setka komci. Składają się z numerków. Chociaż bardziej frustrujące jest polecanie przez onet. Polecajka wisi tydzień i jest to tydzień prawdziwego bombardowania spamem. Chcesz się na kimś wyzłośliwić, poleć jego notkę >3> |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-30, 13:37
|
|
Takie konkursy są chyba najgłupszym pomysłem. Sam w nich brałem czasem udział, ale to bardziej dla zwykłej zabawy niż komentarzy. Bo o ile można zrozumieć cennik za wklejenie bannera, to komentarze jako główna nagroda w konkursie są naprawdę... idiotyczne, żeby nie używać wulgaryzmów. Z drugiej strony jednak mało kto by się zgłosił gdyby nie było w takiej zabawie nagrody. A chyba nikt nie chce wysyłać nieznajomym jakieś komiksy, płyty DVD czy coś tego typu za to, że zajął gdzieś pierwsze miejsce. |
|
|
|
Dodany dnia 2013-02-03, 19:15
|
|
Okej - w związku z tym, że nowej wersji onetu nie lubię, a wcześniej i tak się ciął, to od pewnego czasu siedzę na Fanfiction-net http://www.fanfiction.net/~ched Tu wyżej jest adres konta. Jak na razie z Tytanami to, co znamy z blogaska (zyskało tytuł! I ze dwa rozdziały! Woah!), plus nowy projekcik - corssover Young Justice z Naruto, na którym testuję jak się będę miała z pisaniem akcji. Na dysku rośnie mi też trochę tekstów do Justice League. Tak tylko, informuję. I zapraszam do komentowania, feedback robi dobrze w ego. |
|
|
Przejdź do forum: |