Silent VS Shair
|
|
Dodany dnia 2013-02-01, 01:25
|
|
Dla osób, które nie widziały, a może są zainteresowane - mój i Kiry mały wymysł, czyli walka Silenta i Białego. Jak ktoś chce wiedzieć, skąd się wziął pomysł, to w skrócie powiem, że nienawidzę tej postaci . Część 1: http://kira-lotte...7&qo=1 Część 2: http://kira-lotte...e&qo=3 Część 3: http://silent-pix.../#/d5te98f Część 4: http://silent-pix...1359678077 Może za jakiś czas znowu coś się skrobnie. |
|
|
|
Dodany dnia 2013-02-01, 01:50
|
|
Wow, świetne. Rysunki...Szkice, bardzo ładnie wykonane. Ciekawa jestem co dalej, jeżeli tamta postać przeżyła to uderzenie, oczywiście. | |
|
|
Dodany dnia 2013-02-01, 01:53
|
|
Nie przeżyła . Ale wyszło z tego coś pozytywnego - zacząłem rysować komiks o Silencie, może niedługo uda mi się go wstawić, prawdopodobnie fragmentami, bo na raz nie idzie narysować więcej jak 3 strony.
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-02-01, 02:05
|
|
Też kiedyś rysowałam komiksy i marzyłam, abym kiedyś mogła stworzyć swój własny komiks który byłby dostępny w sprzedaży. Raz nawet z nudów narysowałam komiks przedstawiający Tytanów w odcinku "Go!". Miałam ich bardzo dużo wszędzie. Rysowanie ich było moją pasją. Ale przyszły inne czasy i moja pasją do dziś jest przerysowywanie ludzi na papier. Bohaterów z kreskówek również (Tytani już wiszą na mojej lodówce, bo mama sobie tego zażyczyła, uważa, że wyglądają jak żywi w kreskówce, ale ja tam uważam, że nie). Wracając do tematu, bo trochę odbiegłam, czekam na ten komiks. | |
|
|
Dodany dnia 2013-02-01, 02:10
|
|
to jak już tak zdradzasz nam, że coś rysujesz, może byś się pochwaliła co potrafisz? BTW czemu przerysowywanie wzięło górę nad rysowaniem? Nie lubisz tworzyć? Jak dokończę pierwsze trzy strony to wstawię. Zastanawiam się jeszcze czy je obrabiać na kompie, czy wstawić skany. |
|
|
|
Dodany dnia 2013-02-01, 12:16
|
|
No dobra, dobra, może i Biały nie przeżył uderzenia, ale moc internetu go uratuje, no....! Nienawidzę tego, że tak go nienawidzisz xP
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-02-01, 13:20
|
|
to jak już tak zdradzasz nam, że coś rysujesz, może byś się pochwaliła co potrafisz? A czy to dobry temat do takich rzeczy? czemu przerysowywanie wzięło górę nad rysowaniem? Nie lubisz tworzyć? Czasem...Ale już z mniejszym zapałem. Inspiracje mi się kończą, co mogłabym tworzyć. Niestety, po trzech latach komiksy już nie przynoszą takiej...Jakby to ująć...No po prostu z komiksów już zrezygnowałam. Ale nie całkiem, zauważyłam, że coraz częściej mnie to tego ciągnie. Cóż, cała ja, najpierw rysuję komiksy, potem rysuję swoje własne postaci na plakatach, potem kreskówki i znów wracam do komiksów, tak w kółko. Wszystko zależy od inspiracji. No dobra, dobra, może i Biały nie przeżył uderzenia, ale moc internetu go uratuje, no....! No wiedziałam! |
|
|
|
Dodany dnia 2013-02-01, 18:46
|
|
Pierwszy i drugi w wykonaniu Kiry miałam już okazję obejrzeć i muszę przyznać, że wpadliście na świetny pomysł, pochwalam. Aż mnie zmotywowaliście do stworzenia własnego komiksu , także stokrotne dzięki! Wracając do rzeczy - w ostatniej części poległam, genialny zwrot akcji i "nieco" krwawy koniec XD. Takie małe pytanko do Was - pojawią się kolejne części? Wybaczcie mojej ciekawości. |
|
|
|
Dodany dnia 2013-02-01, 21:47
|
|
Pogadamy sobie jak się zobaczymy, zdrajco xD Połączony z 01.02.2013 21:48:50: Gwiazdeczka napisał(a): Takie małe pytanko do Was - pojawią się kolejne części? Wybaczcie mojej ciekawości. Pojawią, pojawią, albowiem pracuję nad genialnym zwrotem akcji! A co z tym Silent potem zrobi, to inna sprawa xD Edytowane przez Kira dnia 2013-02-01, 21:48 |
|
|
|
Dodany dnia 2013-02-02, 08:26
|
|
Ja jestem za Białym od początku, nie ważne, co się stanie xP Biały jest według mnie... no, bardziej mi przypomina żywą osobę, a nie Mary Sue oraz nie wygląda, jakby mu fryzurę prądem potraktowali
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2013-02-02, 13:09
|
|
Forsaken napisał(a): Ja jestem za Białym od początku, nie ważne, co się stanie xP Biały jest według mnie... no, bardziej mi przypomina żywą osobę, a nie Mary Sue oraz nie wygląda, jakby mu fryzurę prądem potraktowali Pffff... Silent - Mary Sue? Dobry żart, widać że nie masz pojęcia zielonego o nim. Biały to w dwóch słowach łamaga i sierota. BTW co Ci niby w jego fryzurze nie pasuje? Robina jakoś lubisz, a fryz ma jeszcze gorszy. @Shut_me_up Masz u mnie plusa. A skojarzenie z Dragon Ballem jak najbardziej właściwe. Po części inspiracją był Son Gohan, a poza tym Dragon Ball i Silent opierają się na tej samej powieści (Wędrówka na zachód). |
|
|
|
Dodany dnia 2013-05-26, 17:01
|
|
Robina to w kreskówce spierniczyli i to nie wina mojej małej sieroty kochanej Sam mówiłeś, że powinni wywalić Japończyka z ekipy A może nowych użytkowników zainteresuje stara "wojna" ? (Pamiętam, jak mi się potem oberwało na gg za wspieranie Białego xP) Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
Przejdź do forum: |