Organizacja
|
|
Dodany dnia 2010-03-30, 14:58
|
|
Tutaj możecie się umawiać i dogadywać, kto z kim i o czym będzie pisał.
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-30, 17:51
|
|
Dobraaa... kto chciałby pisać ze mną?
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-02, 15:46
|
|
Ja będę pisał jak wrócę, bo po świętach wyjeżdżam na półtora tygodnia.
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-19, 15:32
|
|
Jak ktoś chce mieć crossik z Moonie - zapraszam Piszcie mi na PW lub w komach na blogu.
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-06-13, 17:27
|
|
My napiszemy z Millą, jak ja wrócę z sanatorium. więc się przygotujcie XD. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-05, 02:09
|
|
Jest ktoś chętny do napisania crossoveru? (najlepiej ktoś z własną postacią)
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 00:09
|
|
yyy... chyba nikt
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-09-24, 13:32
|
|
Chętnie napiszę z kim coś o Raven oraz... kimś, kogobym wprowadziła | |
|
|
Dodany dnia 2011-09-24, 19:53
|
|
Ja tam lubię crossovery Jak ktoś chce, to mogę chętnie (Mooń, nie uznawaj tego za zdradę xDD)
Hush child, the darkness will rise from the deep
And carry you down into sleep. ~Heather Dale, Mordred's Lullaby Wstąp w moje ciemności... http://projekt-gr...g.onet.pl/ ŻELKI! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-09-26, 00:21
|
|
No i od razu lepiej, ja prawdopodobnie za jakiś czas zacznę prace nad crossoverem ze Zwinnym, tylko musimy doprowadzić swoje blogi do porządku póki co.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-09-27, 14:42
|
|
Tak, tylko kwestia jest taka czy wreszcie odzyskam tą wenę. Już od jakiegoś czasu próbuję napisać opowiadanie na bloga, ale no... najzwyczajniej nie wychodzi :/ | |
|
|
Dodany dnia 2011-09-30, 14:02
|
|
Nie Ty jeden, spoko siądziemy na spokojnie któregoś dnia i się zastanowimy jak to wszystko ruszyć, ja już powoli zacząłem pisać, ale co z tego wyjdzie nie wiem.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-22, 15:22
|
|
Huntress napisał(a): Ja tam lubię crossovery Jak ktoś chce, to mogę chętnie (Mooń, nie uznawaj tego za zdradę xDD) Kitty piszemy razem ? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-23, 18:22
|
|
Hmmm, jeśli chodzi o mnie, to również muszę najpierw ogarnąć mojego bloga.... Poza tym jestem taką fujarą jeśli chodzi o organizację, że nikt by ze mną nie wytrzymał Połączony z 23.10.2012 18:25:41: A propos, For, fajna zmiana avka i sygnaturki.. Tylko po co te niecenzuralne słowa... Nie no dobra, nie czepiam się. Póki po angielsku, jest gites majonez. A zresztą nie będę śmiecić. Już i tak piszę głupoty... X.x Edytowane przez Jinx dnia 2012-10-23, 18:25 The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-24, 19:05
|
|
Jinx napisał(a): Połączony z 23.10.2012 18:25:41: A propos, For, fajna zmiana avka i sygnaturki.. Tylko po co te niecenzuralne słowa... Nie no dobra, nie czepiam się. Póki po angielsku, jest gites majonez. A zresztą nie będę śmiecić. Już i tak piszę głupoty... X.x Cii, nikt nie musi widzieć xD Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
Przejdź do forum: |