Kraje...
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 17:32
|
|
Co sądzicie o innych krajach ??? | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 17:33
|
|
Hmm.. Zależy o jakich. Anglia bardzo mi się podoba. zwiedzanie i historia... Coś niesamowitego! W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
Młodzi Tytani <3 Robin Gwiazdka ;O ;[ Bestia Raven Cyborg 8P Zapraszam! www.pamietnik-kos...og.onet.pl www.spokojne-zyci...og.onet.pl |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 17:33
|
|
Polonia rządzi!
The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 17:34
|
|
Pewnie, ze rządzi
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
Młodzi Tytani <3 Robin Gwiazdka ;O ;[ Bestia Raven Cyborg 8P Zapraszam! www.pamietnik-kos...og.onet.pl www.spokojne-zyci...og.onet.pl |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 17:35
|
|
Ja zawsze chciałam pojechać do Francji i Egiptu | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 17:35
|
|
Jeszcze fajna jest Francja, bo we wrześniu jadę do PARYŻA! (oszczędzę wam tych ''
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 17:38
|
|
Ja tez chcę !!! Zabierz mnie ze sobą Ja kiedyś musiałam zanieść kartkę jaka z moją koleżanką do pokoju nauczycielskiego i po drodze ją czytaliśmy i nauczyciele mieli w wakacje darmowy (chyba) wyjazd do Paryża |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 17:42
|
|
ja jadę do Bułgarii. Mam nadzieję, ze będzie fajnie. Do Egiptu tez zawsze chciałam. A Francja? Hmm... Byłoby ciekawie. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 17:59
|
|
Włochy *.* Nic dodać, nic ująć. ^.^
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 18:01
|
|
Byłam we Włoszech, w Vieste. Wakacje mojego zycia ;O
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 18:35
|
|
łał to fajnie miałaś | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-22, 11:58
|
|
Byłem w wielu europejskich krajach i naprawdę mi się spodobały Niestety jest jedna, dość przykra prawda - Polska to jakieś małe zadupie na tle innych państw Rodzinę mam "rozszerzoną" po całym świecie. Najwięcej zwiedziłem z moim wujkiem (jest kierowcą ciężarówki) i ostatnio byłem m.in. we Włoszech, Francji, Niemczech i Hiszpanii jak byłem mały niby też ;P Wizyt u sąsiadów Polski też nie zabrakło, a kiedyś pojechałem na wakacje do ciotki w Nowym Jorku Opłaca się mieć dużą rodzinę z różnymi kulturami |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-22, 12:54
|
|
Farciarz. Ja w całym życiu byłam tylko raz w Londynie, raz we Włoszech (zaliczając po drodze lotnisko w Berlinie) i raz w Czechach, przy okazji pobytu w górach na zielonej szkole. O Ameryce czy Azji mogę sobie pomarzyć, bo wszystkie te wyjazdy zawdzięczałam bogatszym członkom mojej rodziny, którzy po prostu zafundowali nam wakacje
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-23, 15:42
|
|
Ja zawsze chciałam polecieć do USA, myślę, że tam mają o wiele lepiej... Chcę zwyczajnie zobaczyć jak tam jest. No i ciekawe co jest w Japonii... oprócz powodzi i trzęsień Ziemii... - Rex!
- Hau! - Chcę pić! - Wody? - Nie, wódki! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-23, 17:04
|
|
Ja w ostatnim roku fajną szkołę miałem, co chwilę jakieś wycieczki Inna sprawa, że na większość nie jechałem Ale kilka zaliczyłem i było nieźle. | |
|
Przejdź do forum: |