Wypalarnia weny
|
|
Dodany dnia 2012-02-19, 21:24
|
|
Widzę, że spodobał się mój tytuł xD Lata mi po głowie ostatnio baletnica O.o Chyba znowu przedawkowałam "Księżniczkę Tutu"... Dziewczyna miała być chyba siostrzenicą mojego Xerka X.x Nosiła warkocz, niebieską sukienkę z szerokim, czerwonym pasem i baletki w tymże kolorze. Nie wiem, co mi strzeliło do łba O.o Hush child, the darkness will rise from the deep
And carry you down into sleep. ~Heather Dale, Mordred's Lullaby Wstąp w moje ciemności... http://projekt-gr...g.onet.pl/ ŻELKI! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-19, 21:36
|
|
A ja wymyśliłam kuzynkę Raven - Reawis xD Ma długie, jasnofioletowe włosy, fiołkowe oczy i karnację jak laleczka porcelanowa xD *.* Nosi błękitny strój. Jest żywiołowa i właściwie to charakterem przypomina Gwiazdeczkę, tyle, że jest sztraszliwie sprytna. Moce takie same, jak Rav xD Druga postać to Leah. xD Przyśniła mi się kiedyś. Jest wzrostu Bestii, a nawet chyba mniejsza...Ma takie szarawe włosy (w które upięte w dwa kucyki i jeszcze do tego wplecione czerwone wstążki xD I jeszcze ma grzywkę na pół twarzy ; o) i opaloną cerę. Chodzi zgarbiona. Potrafi rzucać czerwonymi kulami energi i sprawiać, że kwiaty więdną xD (Chociaż podejrzewam, że to bardziej na jej widok XD) I jest jeszcze taka Jennei, granatowo włosa, z czarnymi oczami. Ma jasnofioletową skórę i znaki czarne znaki nieskończoności namalowane na policzkach i ramionach. Jest zła i nieśmiertelna xD I jest kosmitką o.o Uff...Wypaliłam, co miałam ^.^ EDIT : Nie. Jeszcze nie wypaliłam xD Mam dwie siostry, bliźniaczki - Esperance i Florence. xD Mają ciemnobrązowe włosy, zielone, kocie oczy i błękitny kolor skóry. >.> Esperance jest ubrana na czarno i nosi biały, kwadratowy naszyjnik. Florence nosi ciemnozielony strój i czerwony naszyjnik. ^.^ Mam nadzieję, że już wypaliłam wszystko, bo mnie wena co chwila atakuje...-.- Edytowane przez Meia dnia 2012-02-19, 21:48 All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 10:06
|
|
Hahaha tytul tematu mnie powalił, świetny jest Hunt XD Ja generalnie nie mam tu nic do powiedzenia na razie XD Ale jak mnie cos najdzie to to "wypale" XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-03, 13:27
|
|
Oto moja świeżo wymyślona postać: Wyszła z cienia. Ubrana w czerwoną koszulę, różową muszkę i zielony płaszcz wyglądała, jakby urwała się prosto z psychiatryka. Miała krótko strzyżone zielono-żółte włosy. Całą była zielona! Nawet jej skóra przybrała lekko zielonkawy odcień. Miała czerwone oczy, w których widać było szaleństwo. Usta umalowała jak klaun. Wyszczerzyła się, pokazując długie kły. - Kim jesteś? - Cellynee. Na pewno nie znasz tego imienia, bo sama je wymyśliłam. Wiesz może, co ono oznacza? - Co? - "Zielona". A więc tak : Z charakteru Cel jest szalona, humorzasta i kapryśna. Ma po prostu fochy z przytupnięciem nóżką. Tak, tak...Jest wampirem. -.- Ale uparcie wmawia wszystkim, że jest kosmitką i urodziła się na jakiejś dziwnej planecie. Posiada jeden, jedyny magiczny talent : hipnozę. All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-03, 14:25
|
|
Czakra_1_1 - Meia napisał(a): Ale uparcie wmawia wszystkim, że jest kosmitką i urodziła się na jakiejś dziwnej planecie. Widzę podobieństwo do mnie xD Czy ja bym coś mogła wypalić? Z bohaterów raczej nie, bo wszyscy to moja rodzina xD z pomysłów... To chyba szynszyla niję, którego uparcie chciałam wcisnąć do kreskówki/komiksu x.X Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-03, 20:43
|
|
Hm, a można tu zamieszczać jakieś nasze krótkie fragmenty opowiadań? xD Bo mam tego w cholerę, i tak się zastanawiam, czy dobrze zrozumiałam do czego wątek jest przeznaczony. | |
|
|
Dodany dnia 2012-08-03, 22:43
|
|
Czemu nie Milly Ja też tego mam od groma na kompie (o TT to głównie jako AU) i nie mam pojęcia co z tym zrobić xD A wena mi musi wrócić. Bo wróci, prawda? *maślane oczka kota ze Shrek'a* Prawda?! xD PS.: A moje pomysły na postacie gdzies mam zapisane na kompie. Muszę to cholerstwo znaleźć wśród gigabajtów śmieci xD Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-03, 23:24
|
|
Schat- jesteś jednym z moich mentorów
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-03, 23:55
|
|
Eee... *zbiera szczękę z podłogi* Że ja? *gleba na twarz* xD
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-04, 03:16
|
|
Mój pomysł na książkę, której nie będę pisać... Kevin (a jakże inaczej mógł mieć na imię? XD) bezdomny sierota, mieszkający w lesie, pod mostem gdzie płynęła rzeka, ale już nie płynie. i pamięta starych a wszyscy w mieście nie lubią go, gdyż jest zwykłym śmieciem... Chłopak zniszczony psychicznie i fizycznie. Wiadomo, brak czułości itd. W domu nikt go nie chce. Domu dziecka nie ma, za mała miejscowość, a daleko do którejś z kolejnej... Przeżywa perypetie. Napisałąm opowiadanie na tej podstawie pt. "Świąteczny smutek" Nauczyciele nawet się zadawalali, bo to było opko na konkurs... Ale... Nie ma sensu pisać tego dalej. - Rex!
- Hau! - Chcę pić! - Wody? - Nie, wódki! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-04, 13:27
|
|
Ale to nie musi być nic związanego z Tytanami, prawda? c: Ja mam chyba z piętnaście rozdziałów opowiadania, które mam zamiar opublikować gdy Onet będzie już całkiem sprawny, czyli... no, czyli chyba nigdy D: |
|
|
Przejdź do forum: |