Śmieszne teksty
|
|
Dodany dnia 2012-06-26, 02:23
|
|
Hmm... Tak sobie pomyślałam, żeby wpisać (kto pamięta) teksty z odcinków, które nas bawią... Poprawi nam to trochę humor i w ogóle... To może ja zacznę: Bestia: Kiedyś sam składałem rower... z przerzutkami... *i chmurka jak ten rower wyglądał* XD Jak sobie coś przypomnę to dopiszę... Byłam taką maniaczkę, że pisałam kiedyś teksty z odcinków. Ach, stare dzieję... |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-26, 13:13
|
|
Świetny temat! Mamut: Przyda mi się pomocna dłoń! Cybuś: A może być stopa? *kop z buta* |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-26, 13:56
|
|
A może być też z innych kreskówek i anime? Bo z Teen Titans nic nie pamiętam, trzeba by znów obejrzeć wszystkie serie... Ten tu jest z Kuroshitsuji: Meirin: To nie dobrze że jesteś taki nadpobudliwy! Masz, wypij mleko. Yaaaaay! Nigdy nie lekceważ siły mleeeka!~ |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-26, 18:53
|
|
Kitten: Od teraz, to będzie taka nasza piosenka... Robin (wyjmuje komunikator i z paniką w oczach): Proszę, powieddzcie, że już macie Pana Moli! Ten fragment zawsze mnie rozwala xD Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-26, 19:19
|
|
Cały odcinek jest rozwalający. Robin: Ona nie jest moją dziewczyną! Gwiazdka: Jak to nie jestem dziewczyną? XD |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-26, 19:22
|
|
Tak, to też jest rozwalające xD
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-26, 19:55
|
|
Ciekawy temat Można się pośmiać. @Milly temat jest w dziale o sezonach i odcinkach Teen Titans, więc jeśli trzymać się forumowych prawidłowości w celu utrzymania porządku to powinno założyć się osobny wątek na teksty z innych seriali. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-26, 19:58
|
|
Raven podczas masarzu: Mmmm... A te stworki: Mmmm.... SIALA!! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-26, 20:00
|
|
Wszystkie fragmenty z tymi stworkami są nieziemskie BB: Bracie, Cyborg jest bardziej... Cyborgowy niż zwykle! Star: Zgoda. Jego potencjał kopania tyłków niewyobrażalnie wzrósł. Edytowane przez For dnia 2012-06-26, 20:16 Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-26, 20:05
|
|
Lektor: Przed użyciem skonsultuj się z szamanem lub magiem (czy jakoś tak) gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża życiu i zdrowiu (Szybkość mówienia +5) XD | |
|
|
Dodany dnia 2012-06-27, 14:06
|
|
Zwinny napisał(a): Ciekawy temat Można się pośmiać. @Milly temat jest w dziale o sezonach i odcinkach Teen Titans, więc jeśli trzymać się forumowych prawidłowości w celu utrzymania porządku to powinno założyć się osobny wątek na teksty z innych seriali. Ale to by się jeszcze większy bałagan zrobił, a ja praktycznie znam same teksty z anime i innych kreskówek D: Trudno, będę oglądać jeszcze raz. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-27, 14:18
|
|
Raven: Bestio! To ja! Bo zrobię ci kuku! [xD] | |
|
|
Dodany dnia 2012-06-27, 14:24
|
|
Bestia: Wyrostek robaczkowy zamienił się miejscami trzustką... Pi razy oko jakoś to tak leciało. - Rex!
- Hau! - Chcę pić! - Wody? - Nie, wódki! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-27, 14:26
|
|
Pi razy drzwi
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-27, 14:27
|
|
Bestia: Tytani wio! Robin: Słyszeliście co powiedział!? Wio! - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-27, 14:41
|
|
Bestia: O.. Myślałem, że ja mam fobie szpitalne.. | |
|
|
Dodany dnia 2012-06-27, 14:46
|
|
Gwiazdka: Zaśpiewam wam pieśń radości. Wszystkie 6 tysięcy wersów!
- Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-27, 15:13
|
|
Trygon do Tytanów: Jakieś szkodliwe robactwo zalęgło się pod skałami. | |
|
|
Dodany dnia 2012-08-15, 20:34
|
|
kimiko napisał(a): Lektor: Przed użyciem skonsultuj się z szamanem lub magiem (czy jakoś tak) gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża życiu i zdrowiu (Szybkość mówienia +5) XD To było tak: "Przed użyciem skonsultuj się z szamanem lub politykiem." "Siostry" Bestia do Raven: Widzisz, dla niej (Komety) jestem zabawny Raven: Statystycznie rzecz biorąc, dla kogoś musisz być "Wyprawa" Cyborg: Nie mogę uwierzyć, że wbiliście się do pokoju Robina, przebraliście się w jego ciuchy i udajecie że nim jesteście...(Bestia i Gwiazdka jąkają się) BEZE MNIE!!! *Oburzenie* Robin: Wiecie co, Robini? Ja też bosko czuję się w masce. *Reszta - GLEBA (łącznie z kanapą Tytanów)* Potem jeszcze coś dopiszę. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-22, 15:12
|
|
Larry: "Tytani wio! Tytani wio! Robin musi pokonać zło! xD Cała "Kontuzja" jest boska xD Raven (patrzy na maszurjące słoneczniki): Dobra, jest źle... (Bestia biega bez ust) Rav: Może nie jest znowu aż tak źle... (Pisane z pamięci, sorry za ewetualne błędy ) Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
Przejdź do forum: |