Seria Diablo
|
|
Dodany dnia 2012-05-03, 19:48
|
|
Jako że 15 maja wychodzi gra diablo 3 to mam pytanie: Grał ktoś we wcześniejsze serie diablo i zamierza kupić sobie trójkę? Mam jednego kolegę do wspólnej gry, ale chciałbym znaleźć ludzi z którymi mógłbym pograć więcej niż z jedną osobą w kooperacje. Opisałbym trochę grę, ale myślę że jest ta prosta, że każdy kto grał w dwójkę ten wie o co chodzi. | |
|
|
Dodany dnia 2012-05-03, 19:59
|
|
Tak ja grałam i jakoś nie mam zamiaru się tym chwalić bez uwagi na to jakie są pozory.
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-03, 20:03
|
|
Eee nie wiem o jakich pozorach piszesz, ale okej. A co do chwalenia to właśnie to zrobiłaś... | |
|
|
Dodany dnia 2012-05-03, 20:14
|
|
Zapytałeś kto gra więc powiedziałam zwyczajnie i po ludzku.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-03, 20:32
|
|
Miałem okazję pograć u kolegi w dwójkę, ale to zdecydowanie nie moje klimaty, dlatego nawet nie myślę o kupnie 3 części. | |
|
|
Dodany dnia 2012-05-03, 20:41
|
|
Zwinny napisał(a): Miałem okazję pograć u kolegi w dwójkę, ale to zdecydowanie nie moje klimaty, dlatego nawet nie myślę o kupnie 3 części. Doskonale rozumiem, ja się przywiązałem dla tego że grałem z kolegami, jak bym pograł tylko chwilę, to moje wrażenia były by podobne |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-03, 20:46
|
|
Ja nie grałam za długo, najwyżej 2 tygodnie gierka nawet nawet ale nie przypadła mi specjalnie.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-04, 10:18
|
|
Jak gra się w grupie to jest dużo przyjemniej Grałam w... chyba jedynkę. Takie coś typu sacred. Jakie Diablo III ma wymagania? Bo nie wiem czy karta graficzna pociągnie. | |
|
|
Dodany dnia 2012-05-04, 20:49
|
|
Ja nie mam za słabego kompa ale nie można powiedzieć że mistrzowskiego ale zastanawiam się nawet do powrotu do tej gierki o ile właśnie komputer da radę jeśli wymagania są jakieś większe.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-04, 22:30
|
|
IceTea napisał(a): Jak gra się w grupie to jest dużo przyjemniej Grałam w... chyba jedynkę. Takie coś typu sacred. Jakie Diablo III ma wymagania? Bo nie wiem czy karta graficzna pociągnie. W 2 a nie w 1. Diablo jest ok, ale wątpię, żeby 3 przebiła 2. I mimo, że 2 bardzo lubiłem nie czekam na nową część. Czy zagram nie mam pojęcia. Jeśli zrobią to co zrobili z Star Craftem - czyli pozbawią gry trybu LAN, to raczej nigdy na nią nie spojrzę. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-04, 23:04
|
|
Ja ogólnie wolę gry w stylu Tomb Raider właściwie to TR jestem fanką XD kocham tę grę grałam w TR Underworld oraz Anniversary ale anniversary przejść nie mogłam bo mam na ps2 i nie wiem jak tam robi się strzał w głowę (z adrenaliną) więc zatrzymałam się przy T rexie bo do niego ten strzał jest konieczny chyba 5 razy a underworld mi się zawiesza ale dobrze że chociaż raz normalnie zdołałam przejść ale tak to mi się chyba coś z płytą stało bo wcześniej tak nie było ale wypróbuję jeszcze na innym kompie może podziała ale przecież na moim mam jeszcze miejsce więc nie wiem o co choooo XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-05, 22:07
|
|
Silent napisał(a): IceTea napisał(a): Jak gra się w grupie to jest dużo przyjemniej Grałam w... chyba jedynkę. Takie coś typu sacred. Jakie Diablo III ma wymagania? Bo nie wiem czy karta graficzna pociągnie. W 2 a nie w 1. Diablo jest ok, ale wątpię, żeby 3 przebiła 2. I mimo, że 2 bardzo lubiłem nie czekam na nową część. Czy zagram nie mam pojęcia. Jeśli zrobią to co zrobili z Star Craftem - czyli pozbawią gry trybu LAN, to raczej nigdy na nią nie spojrzę. Diablo 3 nie ma LAN. Tylko i wyłącznie granie przez battlenet, nawet single player nie ma by gry nie piracono. A co do tego czy 3 przebije 2 to myślę, że nie można ich porównywać. Dwójka to siedlisko botów, 90 lvl w 2-3 godziny idzie wbić i na maxa wyekwipunkowana postać idzie bez problemu na piekle. W trójce ma tego nie być, ale po za tym to będzie zupełnie nowa odsłona gry. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-06, 16:27
|
|
Przez tę dyskusję aż zachciało mi się pograć w Diablo XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-07, 22:52
|
|
rokiiz napisał(a): Diablo 3 nie ma LAN. Tylko i wyłącznie granie przez battlenet, nawet single player nie ma by gry nie piracono. A co do tego czy 3 przebije 2 to myślę, że nie można ich porównywać. Dwójka to siedlisko botów, 90 lvl w 2-3 godziny idzie wbić i na maxa wyekwipunkowana postać idzie bez problemu na piekle. W trójce ma tego nie być, ale po za tym to będzie zupełnie nowa odsłona gry. No to nawet nie będę próbował grać. Nie sprawia mi radości gra na battlenecie. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-08, 13:11
|
|
Ja mówiłam jakie gry lubię najbardziej i tego się trzymam, dla mnie ten temat jest już w zasadzie skończony
|
|
|
Przejdź do forum: |