Ulubione postacie
|
|
Dodany dnia 2011-12-28, 15:49
|
|
Hi! Tu popiszemy sobie o naszych ulubionych bohaterach z serwisowych blogów. I żeby nie było: chodzi o blogi, które piszą ludzie z serwisu, Elficku < znacząco patrzy w stronę niewiele kumającego Zwinnego>. Proszę o troszkie dłuższe wypowiedzi, najlepiej odrazu z argumentami. Przykład, żeby potem nie było: Os.1: Bardzo lubię Elfią Księżniczkę Zwinnego, ponieważ ma cukierkową twarz (sorry, ale to silniejsze ode mnie x.x) Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 19:24
|
|
Dopiero teraz zauważyłam ten temat xDD Lubię Blossom, ponieważ jest to bardzo oryginalna postać z nieszablonową historią i...Fajnie wygląda XDD
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 19:52
|
|
Lubię Rohke, ponieważ jest nieco podobna do naszej serwisowej For i to mi się podoba! | |
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 19:57
|
|
...??
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 20:11
|
|
For też ma mroczne moce? XDD
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 20:14
|
|
For ma wyobraźnię. To gorsze niż jakakolwiek moc xD
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 21:21
|
|
Każdy ma wyobraźnię. Zależy tylko, jak rozwiniętą. xP Dobra. Wróćmy do tematu XD Lubię Snow z bloga Huntress, ponieważ to mądra kotka i gra w szachy. I mówi. ^.^ All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 21:27
|
|
Nie znam. Muszę wszystko przeczytać Poker face- jakiego tematu ja jeszcze NIE założyłam xD? Ja tam lubię... Jinx z bloga Jinx xP. Obie są dziwne, nieobliczlne i lekko szurnięte ;P Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 21:55
|
|
Odpowiem na Twoje pytanie : nie założyłaś jeszcze tematu o słoniach i żyrafach ;p
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 22:03
|
|
Mei, jesteś dla mnie za miła . Dziękuję. Ja lubię twoją Isabell, świetnie przedstawiasz jej moce . Oprócz tego cenię postać Milly i także Jinx, zwłaszcza za te włamy do Windowsa 98! XD |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 22:25
|
|
LEKKO? ja jestem szurnięta LEKKO!? For, ty chyba sobie żartujesz. Jeszcze nie widziałaś mnie naćpanej powietrzem !!! Połączony z 18.03.2012 22:37:18: Postacie? Hmm, ostatnio spodobały mi się: - Groza z bloga Huntress - Marionette Meii (For urwie mi głowę - Aris kojarzy mi się z Robin Hoodem xD) - Gwiazdeczka Gwiazdeczki - Roe For (to trochę dziwnie brzmi, ale dobra...) I... szlag, zapomniałam Edytowane przez Jinx dnia 2012-03-18, 22:37 The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 22:47
|
|
O tak Jinx jest boska, jedna i druga!
"I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-19, 06:25
|
|
Jinxi, Aris ma być do niego podobna ja ją nawwet specjalnie w czasie do niego przenosiłam xD O której Roe mówicie- aniołkowej, z MF, Teen Liders czy jakiejś innej xD? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-19, 18:28
|
|
A żebym to ja wiedziała? Ni wiem xD Rohke jak Rohke
The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-04, 21:01
|
|
Ostatnio zaczełam wielbić Grozę (jest po prostu niesamowita)
|
|
Przejdź do forum: |