Poszukuję...
|
|
Dodany dnia 2010-04-18, 09:57
|
|
Szukam kogoś kto będzie mi drobne błędy w notkach itp. ktoś chętny? Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-18, 10:32
|
|
Mogę pomóc. Chodzi o notki na blogu tak? | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-18, 11:07
|
|
mhm. potrzebuję edytora xD
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-18, 11:39
|
|
Chodzi raczej o błędy merytoryczne czy ortograficzne? jak co piszę się Od którego momentu sprawdzać notki? Od samego początku istnienia bloga czy od konkretnego czasu? |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-18, 12:59
|
|
o ortograficzne, merytorycxzne, stylistyczne i jakie sie jeszcze nawiną xD właściwie to mam już prawie gotową następną notkę więc ją mogłabyś mi sprawdzić a potem następne które napisze itd. Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-18, 20:58
|
|
IceTea się do tego najlepiej chyba nadaje Ja sam robię często błędy.
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-18, 22:25
|
|
Ostatnie pytanie. W jaki sposób chcesz, żebym sprawdzała twoje prace? Mam edytować na blogu czy zanim zamieścisz notkę mam sprawdzić? | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-19, 15:39
|
|
Zanim oczywiście kiedy ci będzie wygodnie to sie zgadamy, ok?
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-19, 17:41
|
|
Mhm rozumiem, więc proponuję zrobić w ten sposób: będziesz mi przesyłać jeszcze nie wrzuconą notkę na priv wiadomość tu na serwisie ja odeślę Ci sprawdzoną. Może być? | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-20, 15:54
|
|
oczywiście, właśnie kończę pisać xD
|
|
Przejdź do forum: |