Wojna - czyli totalna rozwałka!
|
|
Dodany dnia 2012-01-13, 20:40
|
|
NELAAAA! Jaaa! | |
|
|
Dodany dnia 2012-01-13, 21:48
|
|
Wy chcecie robić wielką rozwałówkę beze mnie? Normalnie się focham! xD a tak serio- jestem z Nelą. Elfik mi podpadł
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-13, 23:27
|
|
Zwróćcie uwagę o co walczymy - o zdjęcie Neli Więc większość tym razem powinna być ze mną PS. Spójrzcie co to za ironia losu, ostatnia (tak w ogóle niedokończona) wojna zwała się "Wojna o fobie", dokładniej mówiąc o MOJE fobie. Tylko, że teraz to NELA je ma, bo boi się wstawić zdjęcia |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-13, 23:29
|
|
Hehe, wiecie po której stronie ja jestem
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 08:50
|
|
No to już pierwszy zdrajca się ujawnił Widzisz Roe, twój "tata" to zdrajca Ja bym go wydziedziczyła z rodziny No więc ogółem ze zdrajcami czy bez, MJZ (taka wojenna mniej dzika ksywa Elfa ) i tak marnie skończy. Ja mam Roe, Meię i Rachel i.. (kogoś pominęłam xD? Mam nadzieję,że pominęłam i jak wejdę tu na drugi raz będzie o tyle samo więcej 'żołnierzy'
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 09:10
|
|
Nie! Dadyy jest ze mną! I co z tego, o co walczymy? Ja i tak jestem po stronie Neli, Elficku. Było mi nie podpadać, mężu
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 09:33
|
|
Chyba o zdjęcie Nel: ) W każdym razie, jestem po stronie Neli bo już ją widziałam . No to zbieramy grupę, kto się do nas dołącza? | |
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 10:27
|
|
To my z Gwiazdeczką będziemy Was dopingować XD jakoś ostatnio nie mam humoru na bitwy wróbli i innego ptactwa, także no. Ale w razie czego, mogę później dołączyć. | |
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 11:08
|
|
Okej Będziemy waszymi widzami. Ja lubię być publicznością xD | |
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 12:12
|
|
To ja już wymieniłam, nad czym dowodzę. xD Em...No to...Do ataku? xD
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 14:31
|
|
Ja też już widziałam zdjęcie Neli, wiec nie zależy mi XD Ja też was będę dziewczyny dopingować XD Kupię sobie popcorn, usiade obok Gwiazdeczki i będziemy oglądać show w wydaniu Neli i Zwinnego XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 14:47
|
|
Hah. My z Roe opanujemy świat XD. Już wkrótce. Roe, ale twój 'Daddy' to zdrajca! :< Jak tam chcecie, i tak wiemy kto jest i zawsze będzie LOSEREM (dowód macie w 1 temacie, 1000 pomysłow na nudę). No i ogółem generał Rachel i Meia to też ambitne człowieki Roe, już czuje smak zwycięstwa xD
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 14:56
|
|
Smakuje jak czekolada xD To atakujemy? Gołębie i oddział RW nie mogą się doczekać ^ ^
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 17:00
|
|
Moje warunki: wygrywamy, Elfik pisze coś do gazetki Przegrywamy- publiukuję opowiadanie na blogu Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 17:20
|
|
Roe - Świetne warunki! xDD Dobra, ja czekam aż pojawi się ktoś z przeciwnej drużyny, żeby móc atakować. xD Nie wiem, ile czasu zajmie ta wojna (która to już?!), ale i tak wygramy! xDD All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 18:42
|
|
Mhm. Lubię to słowo xD
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 19:46
|
|
Nela, nie rozmieszaj mnie O przegranej w "1000 sposobów na nudę" była mowa już wiele razy, ale przypomnę te niefortunne okoliczności: - razem z Nelą czekaliśmy aż ktoś napisze 999 post żeby później móc na spokojnie zamknąć temat i tym samym go wygrać pisząc tysięczny post Jako, że ani ja, ani Nela nie byliśmy skłonni dać zwycięstwo drugiemu (a na serwisie nikogo oprócz nas nie było) poszedłem zrobić tosta. Ale wracam i co się okazuje... że Rachel napisała 999 sposób! Patrzę, czysto, biorę się za pisanie i gdyby nie to że był o kilka słów dłuższy (przez co straciłem parę sekund) to ja zostałbym WINNEREM, a nie LOSEREM. Zresztą jeśli uważacie, że nie mam racji patrzcie na 999 w wykonaniu Rachel: Rachel napisała: 999. Napisać 999 sposób by Zwinny miał 1000 Oto cała prawda A wracając do wojny, MJZ sobie poradzi. Szkoda tylko, że Nela zmusiła większość do wkroczenia w jej oddziały |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 19:48
|
|
Nie zmusiła. Było ludzim nie podpadać, mężu
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 20:30
|
|
Osz ty wredny elfie! Nie patrzcie się, Rach wtedy odbiło. xD Mimo wszystko, nie bawię się tak (; Bo.. Bo pójdę do mamy xD | |
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 20:31
|
|
Ludzie, powracać do tematu! Właśnie! Elfik offtopuje xD!!! Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
Przejdź do forum: |