Wasza ulubiona Tytanka =)
|
|
Dodany dnia 2012-02-14, 20:48
|
|
Raven XD Z resztą pisałam tu juz cus chyba. Co do BB/Terra Nie trawie pary XD Z blizej nieokreślonych powodów nie lubię ich razem i tyle
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-16, 10:37
|
|
Argent też jest całkiem fajna | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-16, 11:12
|
|
Moja ulubiona to Jinx Połączony z 18.02.2012 12:11:18: No a z TT to lubię Gwiazdkę a Raven ma fajne moce Edytowane przez JinxX dnia 2012-02-18, 12:11 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-18, 12:59
|
|
Łii xD Ktoś lubi Gwiazdkę, to witaj w klubie JinxX . Rae, fajny avek :* |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-18, 13:04
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-18, 13:19
|
|
Dzięki | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-18, 14:17
|
|
Hehe Na pewno jest więcej ludzi, którzy lubią Gwiazdkę |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-18, 16:04
|
|
JA LUBIĘ GWIAZDKĘ!!! Ale Jinx i Rae rządzą! (zwłaszcza moja różowowłosa) xD The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-19, 21:19
|
|
Nowy ranking [czarne charaktery i bohaterki]: 1. Starfire :3 2. Blackfire 3. Raven 4. Jinx 5. Argent 6. Kole 7. BumbleBee 8. Terra |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-19, 21:40
|
|
Ja też mam ranking xD 1. RAVEN xD 2. Argent ^.^ 3. Jinx I tylko one we trzy mają miejsca na podium xD ^.^ All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 17:37
|
|
Ja osobiście nie przepadam za Kometa. bez urazy, jakby co, ale z niewiadomych przyczyn jej nie trawię. Jest taka... za doskonała, jak na mój gust. Oczywiście, to tylko moje zdanie RANKING 1.Jinx & Rae 2. Gwiazdka 3. Terra 4. [...] Dalej to idzie nie po kolei. Lubię Argent i kilka innych, których w tej chwili nie pamiętam Za to rozwala mnie Kicia, której niektórzy nie lubią. Przez kupę czasu "Date With Destiny" to był mój ulubiony odcinek. Kocham m.in. scenę, w której Kitten wrzeszczy na Pana Moli. xD Źli goście w roli trzymanych pod pantoflem tatusiów - cud miód The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-21, 21:21
|
|
Ja mam początek rankingu taki jak Jinx 1. Raven i Jinx 2. Gwiazdka 3. Argent (ja na nią mówię Agent) i jeszcze wcisnę tu Kometę 4. Terra |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-12, 01:09
|
|
U mnie niezmiennie od 7 lat na pierwszym miejscu zawsze była (i będzie) Raven. Zauroczyła mnie jej postać już wtedy, gdy pierwszy raz zetknęłam się z Tytanami i przez dobre 2 lata czekałam z niecierpliwością, aż twórcy rozwiną jej wątek. Do dziś bardzo ciepło to wspominam <3 A potem - nie wiem. Gwiazdkę lubię, ale jakoś nigdy nie darzyłam jej nadmierną sympatią. Bardzo lubię Argent, Jinx a także Terrę, zwłaszcza tą ostatnią, za jej ciekawie zrealizowaną postać i problematykę wątków z nią. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-12, 12:27
|
|
Moją ulubioną tytanką odkąd zaczęłam oglądać TT jest Raven Nie rozwinę tej odpowiedzi za bardzo ponieważ nie mam pojęcia już jak. Mam doła i po prostu nie mam ochoty na nic.
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-12, 15:46
|
|
Jeśli chodzi o serial TT, to zdecydowanie najfajniejsza jest Raven. Gwiazdeczka jest dla mnie za naiwną postacią, a jeśli chodzi o Terrę, to płakać mi się chcę na jej widok. Jednak jeśli chodzi o opisy postaci z oryginalnych komiksów, to uwielbiam Star, i nawet Terra wydaje się sympatyczną postacią. Niestety to właśnie Rae mnie trochę zawodzi, choć, gdybym czytała komiks, to może odbierałabym to inaczej... Dziewczyny, nie piszcie tu, kto jest waszą ulubioną przestępczynią, Jinx i Kometa to nie tytanki, zróbcie osobne tematy |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-22, 18:06
|
|
Dlaczego płakać na widok Terry? Jak już wiele razy podkreślałem, moim zdaniem jest ciekawą postacią w porównaniu do innych. | |
|
|
Dodany dnia 2012-05-22, 18:47
|
|
Mnie Terra nie spodobała się za bardzo ale nie będę o tym pisać.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-22, 18:49
|
|
No właśnie jest po to temat żeby o tym pisać |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-22, 18:50
|
|
Ale mnie się nie chceee Tak samo jak tobie nie chce się mnie ratować w opałach XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-31, 22:08
|
|
Insanis napisał(a): Ale mnie się nie chceee Tak samo jak tobie nie chce się mnie ratować w opałach XD To rusz się leniu Bo takie posty nie za wiele wnoszą. Przydałyby się jakieś dokładne opinie |
|
|
Przejdź do forum: |