DC Universe Online
|
|
Dodany dnia 2011-12-02, 21:25
|
|
Jednak świetnie się nim gra. Kiedyś trafiłem do sali pełnej prezentów, które musiałem zniszczyć aby otrzymać wynagrodzenie. Wesoło skaczący, zwariowany przestępca z dziwną miną (przypominającą mi szczura) to jak dla mnie jeden z najlepszych momentów | |
|
|
Dodany dnia 2011-12-02, 21:30
|
|
Jesteś dziwny... ... ... ... ... ... Czyli witaj w klubie xD! Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-03, 18:33
|
|
Dziwne, że dopiero teraz to zauważyłaś A tak w ogóle, to spotkanie w grze nam nie wypala. Proponuję podać konkretną porę i datę, kiedy ktoś ma wolny czas. Tak żeby ustanowić wspólny termin. | |
|
|
Dodany dnia 2011-12-03, 18:37
|
|
Masz rację, tylko musimy go ustalić kiedy większość osób będzie siedzieć na serwisie, żeby się nie pogubić. A co jest jeszcze dziwniejsze, to jest dziwniejsze to, że przyznałeś się, że jesteś dziwny. | |
|
|
Dodany dnia 2011-12-10, 13:32
|
|
Ok, ale bez offtopu Wracając do tematu, właśnie po to o tym napisałem. Kiedy ktoś ma wolny czas i mógłby zagrać niech od razu pisze, bo póki co całe spotkanie w grze jest niewypałem. Rachel, gra jakiś miesiąc temu trafiła do pobierania. Masz ją w końcu? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-10, 13:35
|
|
Mam! Tylko kolejny problem. Nie mogę jej uruchomić. W sensie na początku się wszystko włącza, ale kiedy wyskakuje ekran no w którym się czeka etc. to w ogóle nic nie wyskakuje. Czekałam kiedyś tyle ile siedziałam na komputerze, słuchałam muzyki, minęła podajże niecała godzina i nic. | |
|
|
Dodany dnia 2011-12-10, 14:33
|
|
A ja nie mam z tym żadnego problemu, bo tego nie ściągłam i na razie nadal mi się nie chce (oraz nie mam jak).
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-10, 18:12
|
|
Jakby co to ja jestem chętny do grania z wami | |
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 16:39
|
|
Powiem jedno...TA GRA JEST UDANA W 100...NIE W 1000%...mam juz założone dwie postacie na których mam następujące lvl-e: -20 -1(postać zrobiona niedawno i mało mam czasu aby do niej zagladac) "Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 16:50
|
|
Niech zgadnę: jedna z nich to Red X.?
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 16:53
|
|
nieeee...ta druga to panienka(żeby nie było że mam jakieś kobiece myśli)ta druga z 1-wszym lvl-em o której właśnie mówimy nazywa się"White RaV3N" poza tym myślałem nad tym aby zrobić Red X-a ale wyszło mi z głowy "Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 16:56
|
|
O, Rav. Lubię to !
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 16:58
|
|
Zaraz zacznę sobie od nowa tworzyć postać. Co chwilę coś mi się w niej nie podoba. Nazwy można się domyślić. | |
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 17:00
|
|
to powiem ci tak...że moja pierwsza postać z 20 lvl-em nazywa się(UWAGA!MOZNA SOBIE POŁAMAĆ JĘZYK ):Kilyana Kyrio(czyta się Kiliana Kajrio) dość skomplikowana nazwa co??a przy okazji postac się tak szybko nie nudzi "Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 17:05
|
|
Jakżeś ty takie imię wymyślił O.O?
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 17:09
|
|
Otóż rozkminiłem sobie taką nazwę aby nikt nie był w stanie jej wypowiedzieć...co stanowi duży problem...ty już się o tym przekonałaś
"Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-28, 00:37
|
|
Rachels napisał(a): Mam! Tylko kolejny problem. Nie mogę jej uruchomić. W sensie na początku się wszystko włącza, ale kiedy wyskakuje ekran no w którym się czeka etc. to w ogóle nic nie wyskakuje. Czekałam kiedyś tyle ile siedziałam na komputerze, słuchałam muzyki, minęła podajże niecała godzina i nic. Zależy też to od tego jakie masz parametry komputera bo bez tego ani rusz...innymi słowy gra ci normalnie nie odpali "Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-28, 13:56
|
|
Niekoniecznie. Gdzieś czytałem, że było to związane z problemem z Launchpadem. Teraz jednak nie pamiętam o co dokładnie chodziło. | |
|
|
Dodany dnia 2011-12-29, 07:14
|
|
Zwinny Adminku kochany...mam pytanie,mianowicie chodzi mi o to czy wiesz jak zdobyć może pierścień zielonej latarni?bo kolega mnie o to prosił więc pytam A poza tym to musimy się kiedyś spiknąć podczas gry "Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-29, 07:45
|
|
Nie jestem do końca przekonana, czy Elfik jest taki kochany xd Dobra, wyjaśni mi ktoś, co ja tu robię xD? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
Przejdź do forum: |