S02E04 - Aqualad
|
|
Dodany dnia 2019-09-27, 17:50
|
|
Dzisiaj ja wyjątkowo zapraszam do oglądania czwartego odcinka drugiego sezonu Titans! https://www4.watc...-episode-4 |
|
|
|
Dodany dnia 2019-09-29, 09:54
|
|
Serdecznie dziękuję w imieniu całej administracji za porzucenie linka do odcinka .
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2019-09-29, 22:01
|
|
Zawsze do usług Nie mam niestety czasu na przepisanie moich rozmyślań co do odcinków, ale uważam, że te retrospekcje powinny być krótsze, ponieważ docierać zaczynają poirytowane (i trochę słusznie) głosy krytyków - za chwilkę będzie połowa drugiego sezonu, a my jeszcze nie widzieliśmy prawdziwej walki/wszystkich w "kupie", tylko namiastki. Nie liczę sceny z pierwszego sezonu, bo wtedy Kory wymagała doładowania. Pomimo mojej nieograniczonej miłości do tego serialu, uważam, że te retrospekcje działają w tym momencie na niekorzyść. W takim tempie pierwsza wspólna akcja będzie w ostatnim odcinku tego sezonu, a ukształtowaną"Titans New Generation" zobaczymy na początku czwartego... Mimo to, nawet jeśli nie przyspieszą tego plotu i faktycznie Tytani zaczną współpracować dużo później, nigdy nie zrezygnuję z oglądania i tak życzę temu serialowi 20 sezonów <3 |
|
|
Przejdź do forum: |