S02E03 - Ghosts
|
|
Dodany dnia 2019-09-13, 17:08
|
|
W piątek, 20.09 nastąpi premiera 3 odcinka drugiego sezonu pt. Ghosts. Tradycyjnie proszę o oznaczanie spoilerów za pomocą *spoiler* i zapraszam do dyskusji .
magicznego przycisku *spoiler* Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2019-09-20, 16:08
|
|
To wcale nie tak, że kompletnie zapomniałam o dzisiejszej premierze, nie macie dowodów. Czekamy wciąż na linki.
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2019-09-20, 21:15
|
|
https://streamp1a...f7dmi3l76j A jak komuś nie działa, to: https://watchepis...03_474098# Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2019-09-24, 10:47
|
|
Ogólnie to bardzo mi się podobał odcinek i oby było tak dalej. *spoiler* Gorzki posmak wciąż pozostawia fakt, że przenieśli finał na początek, a gdybyśmy od razu dostali to w takiej kolejności w jakiej powinno być, nie byłoby się czego uczepić. Akcja fajnie idzie do przodu. Doktor Light całkiem ciekawy, nie taki nieudacznik, trochę pokręcony, ale w końcu stwarzający zagrożenie. No i oczywiście Deathstroke8P. Facet mało co jeszcze zrobił, a już się jaram. Bardzo podoba mi się to, co robią z Raven. Pokazują ją od tej innej strony, gdzie traci kontrolę i dopiero musi się wszystkiego uczyć. Taki punkt widzenia też jest ciekawy, aczkolwiek nie powiem, bardzo chętnie zobaczyłabym tę klasyczną Rav, która ze stoickim spokojem rzuca ludźmi o ścianę lub grzebie komuś w myślach. Świetny pomysł też z tą relacją między nią a Star. Sama bym nawet o tym nie pomyślała. Hanka i Down pominę, nie mam komentarza co do nich Uwielbiam, gdy Dick gryzie się z Jasonem. Ta rywalizacja, no po prostu dajcie mi tego więcej. I jak zawsze, dzieciak musiał się wpakować w jakieś kłopoty. Już się nie mogę doczekać następnego odcinka, gdy ruszą mu z pomocą. Może w końcu zobaczymy Slade'a w akcji. W zasadzie mogłabym jeszcze długo pisać, bo jest sporo rzeczy do omówienia, ale tak podsumowując, to świetnie się zapowiada ten sezon. Ciekawe wątki, sporo Raven i jej problematycznego ojca (kocham), no i oczywiście Deathstroke. To samo za siebie mówi, że powinno być niesamowite. Oby tego nie spieprzyli. No i ta badass Star *spoiler* JARAM SIĘ! |
|
|
Przejdź do forum: |