S02E02 - Rose
|
|
Dodany dnia 2019-09-13, 09:34
|
|
Dzień dobry w piątek! Już dziś o godzinie 15.00 na platformie DC Universe odbędzie się premiera drugiego odcinka drugiego sezonu pt. Rose. Link do odcinka pojawi się tak szybko jak to tylko możliwe. Zapraszam do dyskusji i proszę o zaznaczanie spoilerów *spoiler* . Życzę miłego seansu !
w ten sposób *spoiler* Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2019-09-13, 17:08
|
|
Wow, w tym tygodniu szybko poszło. LINK DO ODCINKA: https://www3.watc...-episode-2 Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2019-10-05, 13:28
|
|
Dopiero zaczęłam nadrabiać odcinki Ten był spoko, przyjemnie się oglądało. *spoiler*
Na plus: - Szybkie fatality w wykonaniu Star i Donny na Shimmer - Jakkolwiek dziwnie to zabrzmi - porwanie Star - ponieważ dzięki temu mamy szanse dowiedzieć się coś więcej o niej i o Tamaranie - Potajemna akcja Dove - to wyszło naprawdę świetnie, zarówno dialogi w tej scenie, jak i sama scena walki. Miło widzieć ją w akcji jako superbohatera, a nie tylko jako zapychacz w serialu - "wejście smoka" Rose - jej interakcje z Graysonem - DOKTOR LIGHT - nie oglądałam trailera, więc nie wiem, czy go tam ukazali, ale to był dla mnie hit, gdy włączyłam napisy i podczas sceny ucieczki z więzienia wyświetliło mi się, że to on XD Na początku myślę sobie "co to za koleś w ogóle", a tu taka niespodzianka xD Na minus - Taki trochę babski punkt widzenia, ale nie podobała mi się peruka Rose. Rozumiem, że uciekała i była wykończona oraz że mogła mieć przez to bad hair day, ale tak czy siak jakieś strasznie sianowate te włosy i przez to jakby wyglądało mi to trochę nieprofesjonalnie. Mogliby w końcu zacząć uczyć się na błędach i przestać je powtarzać, jak to było z włosami Star. Przecież nie zaszkodzi zatrzymać się na chwilę i zastanowić się, czy aby na pewno nie można czegoś zrobić lepiej. Wpiszcie sobie "white hair wig" w Google i zobaczcie, ile propozycji świetnych peruk dla tej postaci. - Chyba tyle. Na razie nie przypominam sobie nic więcej, co mogłabym tu umieścić *spoiler* Edytowane przez Gwiazdeczka dnia 2019-10-05, 13:33 |
|
|
Przejdź do forum: |