delikatne sugestie
|
|
Dodany dnia 2011-05-16, 20:21
|
|
Gwiazdeczka,moja kochana również ma wspaniałego bloga. Jest świetny a nagłówek rządzi a opka są wspaniałe. | |
|
|
|
|
JUŻ SIĘ CIEKAWIĘ, CO TAKIEGO! XD ALE JAK MROŻĄCEGO, TO JUŻ WIADOMO, ŻE BĘDZIE CIEKAWE! MROKU NA PEWNO NIE BRAKNIE, A TO JEST JEDEN ZE SKŁADNIKÓW TWOICH CUDNYCH NOTEK |
|
|
|
|
|
Twoje notki zawsze się nam spodobają. 'Siostro' jesteś boginią pisania CHWALIĆ JĄ DALEJ!!!!!!!!!! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-16, 20:22
|
|
DZIĘKI RACHEL MIŁO MI | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-16, 20:28
|
|
Nie ma to jak nawzajem sobie słodzić Po prostu jesteście najlepsi, każdy w swoim stylu moim drodzy!(: Plus - minus ja, ale cii ... "I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-16, 20:29
|
|
Aylar, jeżeli my jesteśmy dobrzy, to ty również, i nie ma bata. zresztą bardzo podoba mi się to, jak piszesz | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-16, 20:30
|
|
Nela, to jak, płaczesz, czy jeszcze nie? xD | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-16, 20:30
|
|
Eee tam, bo się zarumienię. Większości do pięt nie dorastam, patrz Tobie. "I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-16, 20:32
|
|
może ty tak o sobie sądzisz, ale ja uważam inaczej. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-16, 20:32
|
|
Nie, nie beczę XD chyba,że wliczamy w to załamkę nad matmą. Ayli, ty jesteś cudowna! Dobrze wiesz jak uwielbiam twoje blogi, wszystkie :> ! Poprostu piszesz niesamowite historie i to ty masz wielki talent ! 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-16, 20:38
|
|
Pff ... Śmieszne to było.
"I'm gonna use you and abuse you.
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-16, 20:39
|
|
Nie mniej od Twej opinii o moim blogu Niedowiarku ;>
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 19:40
|
|
Ahm...Ten temat wydał mi się najbardziej odpowiedni : Błędy, błędy i jeszcze raz błędy na Historowcu xD Popaprałam, poplątałam tę fabułę jak się da i nie ruszę dalej bez Waszych porad x.x -.- Błagam was o pomoc XD
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 20:08
|
|
I oczywiście nikt nie zaatakuje mnie... Ludzie ja naprawdę rozumiem, jak piszę, tylko proszę wskazać mi błędy
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 20:17
|
|
Ja naprawdę nie wiem, czy ludzie boją się mi mówić, że to co piszę, jest tragiczne? XDD Po pierwsze : zbyt wyidealizowane postacie; po drugie : za mało opisów; po trzecie : okropny styl; po czwarte : poplątana i niezrozumiała fabuła; Ja tylko potrzebuję porad na ulepszenie tego całego...czegoś. A co do For : pójdę, przeczytam na spokojnie jeszcze raz twoje opowiadanie na którymś blogu i napiszę dłuższą opinię w komentarzu xP All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 20:19
|
|
Dobra, Meia; Masz okropne opowiadanie. Zadowolona x.x?
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 20:44
|
|
To może inaczej : Ja wiem, że potrafię pisać w miarę dobrze, ale potrzebuję zdrowego kopa w tyłek, żeby się w końcu wziąć w garść >.< For - Nie, niezadowolona. Uzasadnij tą wypowiedź, proszę. Dobra, jeśli nie krytyka, to chociaż porady!! Ludzie! >.<
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 21:29
|
|
To samo tłukę im do głowy od mojej pierwszej notki. Nie tak łatwo zmusić ich do czegokolwiek, co ? Mam pomysł! Nasadzę tyle błędów, ile wlezie xD!! Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 21:39
|
|
Ok! Tylko z ciastem!! Pomysły mam genialne, gorzej to ubrać w słowa Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-18, 22:16
|
|
Ekhem-ekhem... Pójdę naskarżyć Silentowi BUAHAHAHAHA! xD The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
Przejdź do forum: |