Ulubione odcinki
|
|
Dodany dnia 2011-04-29, 18:16
|
|
Ostatnio najbardziej przypadł mi do gustu odcinek "Maski". | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-01, 23:47
|
|
No ba, że Maski jest fajne xD
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 07:54
|
|
A mi się ostatnio najbardziej spodobały : "Ile trwa wieczność" i "Zły urok".
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-07, 00:27
|
|
Zły Urok jest jednym z takich odcinków, który u mnie z pewnością znajdzie się wśród dobrych epizodów, czasem tylko mam wątpliwości co do "Ile trwa wieczność?". Oglądając ten odcinek po kilka razy mam zawsze odmienne wrażenie. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-07, 10:17
|
|
Mi osobiście odcinek"Ile trwa wieczność?" nie za bardzo przypadł do gustu lecz ,w moich ulubionych na pewno się znajdzie. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 09:33
|
|
ja ostatnio często oglądam odcinek "Koniec", zdecydowanie znajduje się tam dużo akcji, bardzo podobała mi się zacięta walka tytanów z ich złymi " osobowościami " ;[ | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 13:45
|
|
"Ile trwa wieczność" jest świetnym odcinkiem, pomimo,że jest tam zuo czyli 'mały' wątek o R&S. Jest fajny, bo ukazuje ewentualną przyszłość, jak mogłaby wyglądać. Poza tym jest Nightwing no i dość ciekawie ukazana ta przyszłość. Ale zdecydowanie jak dla mnie "Zły urok" jest lepszy 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 14:49
|
|
Nightwing niestety został głupio przedstawiony. Przez tą fryzurę przypomina mi Aqualada więc od razu muszę odwracać wzrok No i dodam jeszcze, że nigdy nie spodziewałbym się takiego (w złym sensie) ukazania Bestii w tym odcinku. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 15:16
|
|
Ten odcinek był ok, ale jednak dla mnie nie był jakiś super wspaniały. Chyba nikt tam nie został pokazany w dobrym sensie, Zwinny | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 15:26
|
|
Wiesz, jak tylko przeczytałem opis tego odcinka zanim zobaczyłem jego premierę myślałem, że epizod z Nightwingiem i Tytanami z przyszłości zmiażdży wszystkie inne, Millo | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 15:28
|
|
No to źle myślałeś no, nie da się go może zaliczyć do najgorszych, ale najlepszy wcale nie jest | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 15:30
|
|
Zgadzam się. Daleko mu do najlepszych odcinków. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 12:03
|
|
Mi przypadło do gustu również "Car Trouble", głównie za znakomitą grafikę. Naprawdę, jeśli porównacie styl rysunków z innymi epizodami to zobaczycie różnice. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-27, 21:47
|
|
no i co ważne, była przyjacielska rozmowa Rae i Cybusia. Ciekawy odcinek i co ważne - wreszcie uwzględniony Cybuś | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-28, 11:10
|
|
Zgadzam się;> | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-28, 23:24
|
|
całkiem fajny | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-29, 19:28
|
|
Nie zaprzeczam. Ale szczerze mówią niektóre odc. były być może lepsze. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-29, 19:48
|
|
zdecydowanie. ale Koniec dla mnie pozostanie na 1 miejscu. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-31, 16:08
|
|
Mi się najbardziej piąty sezon podobał szczególnie odcinki gdzie Raven z jakimiś dziwnymi stworkami siedziała na drzewie i ten gdzie pilnowała super niemowlęta XD. Niezłego łacha z tego miałem
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-07-26, 21:25
|
|
Mi wszystkie z Rae w roli głównej: "Nigdy więcej", "Znamię", "Proroctwo"( Rae ślicznie załatwiła Slade'a) "Koniec" ( wszystkie części) "Zły urok". Nigdzie nie mogę dopaść odcinka "Zamiana". Jak ktoś ma link to proszę podać. Aha i jeszcze "Pracownik miesiąca" był genialny. |
|
|
Przejdź do forum: |