Gry na PC
|
|
Dodany dnia 2011-01-09, 15:01
|
|
To ja was zaskoczę, o! Jedyna gra, w którą gram to... Simsy 2! Żadne CoD czy FF, gdzie tam...! Siąść przed kompem i dla odstresowania założyć sobie rodzinkę, zbudować wypasiony domek i rozegrać akcję rodem z brazylijskich telenowel... Aaaach. Albo ta satysfakcja, gdy bez kodów zarobisz 50 tysi simoleonów lub rozwiniesz umiejętność do maksimum Jak dla mnie to gry nie mają stresować: "przejdę ten poziom!", "O nie, znów mnie zabili!", ale odprężać itp. itd. Wystarczająco wiele stresa mam w szkole. No, dobra, z gier "na przechodzenie" toleruję Mahjonga. I z szewską pasją usiłuję ułożyć układ "smok". |
|
|
|
Dodany dnia 2011-01-09, 17:03
|
|
XDD Rozwaliłaś mnie Moonie Ja tam wolę CoD lub Medal of Honor Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-01-09, 19:39
|
|
NRae (pozwól, że tak skrócę) - jakiego Finala konkretnie? Ja od III do X grałem we wszystkie i najbardziej podoba mi się VIII. A skoro lubisz Final Fantasy to Chrono jest właśnie dla Ciebie.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-01-20, 15:04
|
|
A ja mam pytanie - co polecacie na zimowe wieczory? CoD-y i NFS-y,GTA,F1,Grid,TD czy inne takie już mi się znudziły. Szukam nowej ciekawej gry najlepiej z gatunku akcji. | |
|
|
Dodany dnia 2011-01-23, 22:59
|
|
Medal of Honor Delta Force Xtreme Zac The Alien Hunter - (o tą grę mi chodzi ->http://www.oyunhi...hunter.jpg ) Rajd na Berlin: Cień Stalingradu (o tą mi chodzi ->http://merlin.pl/...196040.jpg ) Postal (kocham tą grę ) W większej mierze to gry wojenne, ale w ten Rajd na Berlin... dość fajnie się gra. Zac... też jest spoko Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-01-26, 12:20
|
|
Proponuję demówkę (bo teraz dopiero wyszła gra i jest raczej droga) Amnesia ;> Dobry horror chociaż tyle się tego naoglądałam, że już nic mnie nie ruszy. Ewentualnie jakiś MMORPG np. warcraft 2 lata w to grałam i było całkiem przyjemnie o ile nie gra się w pojedynkę. | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-08, 18:00
|
|
Mam do was pytanie: słyszeliście już o The Sims: Średniowiecze? Graliście w to? Jak oceniacie tę grę?
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-08, 18:02
|
|
Słyszałem o tym, ale nie grałem. Te dodatki są dość drogie, a że do Simsów nie palę zapałem to tym bardziej tego nie wziąłem. Może od kolegi załatwię, żeby zobaczyć jak się gra. | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-08, 18:08
|
|
To osobna gra, zupełnie inna, niż zwykłe Simsy. I o dziwo, da się ją przejść. Pocieszę cię: za pół roku/rok będzie o połowę tańsza. Już teraz, w miesiąc, ceny spadły o 20 zł. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-08, 18:09
|
|
Ice Tea w nie gra i jej się podobają. Mówi, że warto zagrać.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-08, 18:14
|
|
Ja wczoraj kupiłam bratu. O dziwo, wciągnął się. Gdy ja zaczęłam grać, okazało się, że Simka może "wpaść", co jak dla mnie jest nowinką XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-08, 19:00
|
|
Ja kiedyś miałam simsy 1 bo na tego mojego starego grata nie można było czegoś z bardziej rozwiniętą grafiką (-.- kiedy do takiego czegoś włożysz płytę to tak muli , muli i po chwili masz wrażenie że zaraz wybuchnie XDD) I teraz ni ma simsów bo się płyta zgubiła -.-''
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-08, 20:42
|
|
Ja miałam 1, 2 z paroma dodatkami, a teraz wreszcie Średniowiecze. Mój brat teraz gra w to na "dużym kompie". Zakuli go w dyby XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 12:19
|
|
Miałam 2 ale nie grałam xD Ostatnio grałam w CoD i Postala 2 Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-30, 20:21
|
|
Ja polecam Portal II (fajna gierka ale czasami jedna zagadka zajmie ci 20-30min.) Mythosa (nowe MMO,bardzo fajne,po polsku) i jeszcze polecam Civilization IV (w V jeszcze nie grałem ale mam na PC) | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-30, 22:32
|
|
Portal jest ogólnie fajną grą, dosyć schizmatyczną, co prawda. Ogólnie już sam Halflife 2 mi się bardzi podobał.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 10:36
|
|
Half-Life 2 (ani w 1) nie grałem bo jakąś nie mogę się za nią wziąć. A i mam pytanie czy ktoś gram już w Darkspore i czy jest warta uwagi? PS: polecam jeszcze Beyond Good & Evil. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 16:00
|
|
W HL 1 nie graj, bo to staroć, ale HL 2 i epizody polecam, są na tym samym silniku co portal, poza tym akcja gry zapiera dech w piersiach. Nie bez powodu HL2 jest wymieniane często jako najlepsza gra na PC (choć pewnie już od jakiegoś czasu pojawiło się sporo lepszych tytułów)
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-09-20, 16:55
|
|
Ja wracam do klimatów wojennych. Mam tylko jeden problem: w którą serię grać? Jestem niezdecydowany, a do wyboru - Medal of Honor, Call of Duty i Battlefield. | |
|
|
Dodany dnia 2011-09-20, 18:41
|
|
Ja polecam Sacred (1 i 2) i, oczywiście, mojego ukochanego Wiedźmina. Z pierwszej przeszłam 1 całą (bez dodatku Podziemie), a w 2 utknęłam w II rdz. A jeśli chodzi o Wieśka, również posiadam obie części - w 1 jestem w połowie, a 2 mi nie działa
Hush child, the darkness will rise from the deep
And carry you down into sleep. ~Heather Dale, Mordred's Lullaby Wstąp w moje ciemności... http://projekt-gr...g.onet.pl/ ŻELKI! |
|
|
Przejdź do forum: |