10 najlepszych i najgorszych odcinków
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 11:51
|
|
Czemu Pracownik miesiąca jest u ciebie w najgorszych? To fajny odc. z BB
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 12:28
|
|
10 najlepszych: 1. Koniec 2. Titans Together! 3. Zamiana 4. Siostry 5. Go! 6. Maski 7. X 8. Nigdy więcej 9. Rozbitkowie 10. Praktykant 11. (muszę dodać) Proroctwo 10 najgorszych: 1. Modniś 2. Rewolucja 3. Głębia 4. Kontuzja 5. Mamcia Oczko 6. Długość fali 7. Ostateczny egzamin 8. Misja z przechwytem 9. Terra 10 Raven królikiem.. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 12:38
|
|
10 najlepszy: 1.Koniec 2.Proroctwo 3.Maski 4.Praktykant 5.Nigdy więcej 6.X 7.Titans Together! 8.Go! 9.Zamiana 10.Siostry 10 najgorszych: 1.Mamcia Oczko 2.Długość fali 3.Rewolucja 4.Raven królikiem albo nadszedł na was czas tytani 5.Ostateczny egzamin 6.Pracownik Miesiąca 7.Tytani Wschodu 8.Terra 9.Modniś 10.Głębia |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 12:48
|
|
Pracownik miesiąca u mnie wśród najgorszych, bo po raz kolejny historia miała dziecinny charakter, a tego właśnie nie lubię. No i ta końcówka - pokonanie wroga dzięki przypadkowemu zjedzeniu go. | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 13:07
|
|
Oj tam. Jeden z lepszych odc o BB.
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 13:09
|
|
O Bestii może tak, ale biorąc pod uwagę cały serial to raczej nie... No chyba, że jeśli mam wliczyć pedalskie odcinki z Aqualadem, no to wtedy "Pracownik miesiąca" powędruje w górę o wiele stopni. | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 13:10
|
|
No i to się nazywa pozytywne myślenie XD
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-29, 18:14
|
|
Mój ranking dziesięciu najgorszych odcinków, wliczając jako totalny minus pojawienie się Aqualada: 1. Głębia 2. Długość fali 3. Tytani Wschodu (obie części) 4. Mamcia Oczko 5. Modniś 6. Rewolucja 7. Trok 8. Cyborg barbarzyńca 9. Raven królikiem (...) 10. Pracownik miesiąca Dla jasności, im wyższa pozycja tym gorszy odcinek. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 20:36
|
|
Ha! Odc. z BB na 10 miejscu. *zaciesz* No i co? Dało się? Nie bolało, co nie? xD
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 20:53
|
|
Mój ranking (nie wliczam narazie 5 serii, bo nie oglądałam w całości : najlepsze: 1. Koniec. 2. Zły urok. 3. Proroctwo. 4. X 5. Ile trwa wieczność. 6. Znamię. 7. Praktykant 8. Maski 9. Niewyrównane rachunki 10. Zdrada najgorsze: 1. Mamcia Oczko 2. Zamiana 3. Ni pies, ni Bestia 4. Narzeczony 5. Siostry 6. Rozbitkowie 7. Raven królikiem (...) 8. Cyborg barbarzyńca 9. Nigdy więcej 10. Randka z przeznaczeniem. 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 21:03
|
|
"Raven królikiem..." w najgorszych? Nii. Tak nie może być! XD Jam się nie zgadzam! Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-03, 21:31
|
|
ja nie przepadam za tym odcinkiem tylko dlatego, że zrobili z Raven królika. A ją raczej niekorzystnie jest porównywać do jakiegoś słodkiego zwierzęcia typu królik, ponieważ ona jest skryta i mroczna, a to porównanie było wobec niej takie ośmieszające, przecież to do niej nie podobne, zwłaszcza do osób o takim charakterze. Ogółem odcinek był zwariowany, a wolę nieco spokojniejsze, poważniejsze akcje, lub śmieszne, ale w niewielkim stopniu. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-04, 08:50
|
|
Ja też nie przepadam za tym odcinkiem "Raven królikiem...." nie był zły,ale to prawda,porównywać Raven,Robina do jakichś śmiesznych zwierząt typu Małpa,Królik to trochę głupie. Jak dla mnie osoby o poważnym charakterze nie powinny być porównywane do czegoś śmiesznego,chociaż nie zaprzeczam,że tak być by nie mogło,bo wtedy by to wyszło śmiesznie i upokarzająco np.w przypadku Raven,kiedy stała się królikiem. Już Star wyszła w miarę normalnie XD Dobra,zrozumieliście coś? Bo ja nie! XD |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-04, 15:09
|
|
ja tak xD. nie no, do Gwiazdki pasuje kot, ale mógł być nieco ładniejszy i nie pręgowany xD, taki jednokolorowy. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-04, 15:56
|
|
To teraz ja xD : Najlepsze: 1. Koniec 2. Niewyrównane rachunki 3. Praktykant 4. Terra 5. Proroctwo 6. Zamiana 7. X 8. Zły urok 9. Maski 10. Ile trwa wieczność Najgorsze: 1. Modniś 2. Długość Fali 3. Mamcia oczko 4. Kontuzja 5. Raven królikiem.. 6. Rozbitkowie 7. Trok 8. Cyborg Barbarzyńca 9. Pracownik miesiąca 10. Tytani Wschodu |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-09, 17:44
|
|
Rozbitkowie było nawet dobrym odcinkiem | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-09, 17:50
|
|
Ale, wydaje mi się, nic nie wnoszącym | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-09, 19:00
|
|
Taa, dobrym Mogli sie jeszcze więcej pomacać xd Nie podobał mi sie ten odcinek ze względu na uściski i ogólnie ;d. Milla ma rację,że zaliczyła go do najgorszych. 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-09, 19:05
|
|
jako fanka R&S dla mnie ten odcinek był bardzo ważny ;D | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-09, 19:06
|
|
Dla mnie jako średnio przekonana, ale nadal antyfanka R&S stwierdzam,że był straszny XD. Tak samo jak odcinek 'Siostry'.
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
Przejdź do forum: |