Kto pasuje do Speedy'ego?
|
|
Dodany dnia 2011-06-10, 19:37
|
|
Artemis , Artemis , Artemis , Artemis... No co? Pasują nawet do siebie...Innej pary jakoś nie mogę znaleźć.... All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-10, 19:39
|
|
A można dokładniej wiedzieć na jakiej podstawie? | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-10, 19:44
|
|
Posługują się tą samą bronią. (Może i niezbyt mocny argument , ale oprócz niej nikt chyba nie pasuje do Speedy'ego...Przynajmniej ja tak uważam XDD)
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-10, 19:47
|
|
Jeśli chodzi o YJ, to myślę, że Speedy'ego w jakiś sposób połączą z Cheshire, w końcu wiemy jakie są wydarzenia związane z tą dwójką w komiksach (a jak nie to zapraszam do artykułu o tej postaci ). | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-10, 19:50
|
|
A ja powiem po babsku żeby cię wkurzyć Ponieważ pasują mi tak do siebie wyglądem Edytowane przez Nela dnia 2011-06-10, 19:57 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-10, 20:44
|
|
Nela, ja lubię Artemis i ona nie jest rudym i niskim gościem XDD. | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-10, 21:07
|
|
Ten niski rudzielec jest o wiele wyższy od ciebie | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-10, 21:12
|
|
No w sumie racja Milly XDD.. Zapomniałaś jeszcze o kogucie dodać, kogut zawsze o jakieś 2 cm gościa podwyższy, chociaż prowizorycznie, ale efekt jest xD 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-10, 21:13
|
|
Nela, załóż osobny temat o rudzielcu już. Tam spokojnie będziesz mogła zarzucać wszystko co będziesz chciała | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-20, 19:23
|
|
Dla Speedyego? Czyli dla Zwinnego? Mówiłam- Nela xxDD!
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-20, 19:28
|
|
Czy wam naprawdę spadł meteor na głowę? Jeśli tak, to macie wytłumaczenie do swojego dziwnego zachowania Jeśli nie - to nic z tego nie rozumiem.
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-20, 19:32
|
|
jestem odmiennego zdania! Według mnie Zwinny i Nela to "wrogowie" którzy toczą wojny! | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-20, 19:35
|
|
A bo z was tacy pesymiści xD
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-20, 19:37
|
|
Rachel, oczywiście,że tak jest ! Nareszcie ktoś jest po mojej stronie
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-20, 19:38
|
|
hah! Widać po zachowaniu! Rohke odbija po napisaniu wielu rozdziałów na Sisters-And-Titans XD | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-20, 19:41
|
|
Jakie wiele, 3 rozdział i prolgog
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-20, 19:42
|