Takie moje cuś - Nela-Tytanka
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 17:21
|
|
Eee... ja dopiero zaczynam pracę z rysowaniem, ale coś tam ostatnio skrobnęłam na początek. Wiem, że jest taki obrazek, ale mi rysunki wychodzą tylko jak patrzę na oryginał. Inaczej, klapa. A to z mojego snu o Raven o.O Takie moje cuś. Wiem, że brzydkie. Nie mam ręki do rysowania. No i za co ja miałam 6 z plastyki? o.O Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 17:47
|
|
ślicznie ;] | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 17:49
|
|
No ; D fajnie rysujesz << |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 17:57
|
|
Taa, jasne, bo ci uwierzę
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 18:11
|
|
A właśnie że rysujesz naprawde ładnie.
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 18:13
|
|
Pierwszy obrazek kojarzy mi się z obrazka Riny ,tyle że twój jest ołówkowy i ma podpis Kornelia (chyba).No to tylko pogratulować mogę .Fajnie rysujesz
Edytowane przez Zwinny dnia 2010-03-16, 20:41 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 18:16
|
|
Bardzo ładne prace. A propos przerysowywania, to jest to najlepsza możliwa nauka, dla początkującego artysty. Powodzenia! Aha, jeszcze mogę dodać, że jak ja zaczynałem, to o takich efektach mogłem co najwyżej śnić. Kiedyś Wam zeskanuje moje pierwsze prace, to pękniecie ze śmiechu |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 18:35
|
|
Łał, dzięki. Tak Zwinny, jest tam mój podpis. Naprawdę dziękuję za takie pochwały, nie wiedziałam, że komuś sie te prace podobają.
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 18:50
|
|
I jeszcze jeden rysunek, narysowany dosłownie przed chwilą, tak z pamięci
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 19:14
|
|
Fajneee ;D Ja tez kiedyś rysowałam, co wiąże się z wieloma sukcesami za konkursy w podstawówce ale jakoś teraz w gimnazjum nie znajduję ani czasu ani ochoty żeby cokolwiek naskrobać na kartce ;] Poza tym wpadam w złość jak mi rysunek nie wyjdzie. Także dla bezpieczeństwa otoczenia lepiej będzie jak przestanę rysować. o_O wlasnie..! jak znajdę moje jakieś stare rysunki to wam pokaże z zaznaczeniem słowa "JAK ZNAJDE" xD. Ale chyba nie rysuje tak dobrze jak ty Kornelia |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-17, 10:08
|
|
Jejku... Kobieto, ta wieża jest super Ja jak już coś rysuję, to skrobię na kartce w kratkę na nudnej matmie A ty... Nie no, bomba. Zwłaszcza te oczy...
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-18, 20:19
|
|
No cóż, ja kiedyś narysowałam na kartce z tyłu zeszytu rysunek, który poszedł w późniejszym czasie na konkurs i dostał 3 miejsce XD zwykle najlepsze prace wychodzą całkiem przypadkowo, a kiedy sie na coś nastawia,że ma wyjść fajnie to nie wychodzi fajnie x( | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-19, 12:53
|
|
Zależy. Ja jak bazgrzę, żeby po prostu pobazgrać, to się ani trochę nie staram. Żeby stworzyć jakiś znośny rysunek po prostu nastawiam się na to, że ma być znośny I tyle
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-19, 14:03
|
|
Ja raz narysowałem dobry rysunek w drodze samochodem nad morze i jechaliśmy po takich strasznie chamskich wertepach, jak go znajdę to wkleję XD. Ogólnie ekstra rysunki, zdecydowanie nie masz się czego wstydzić i wstawiaj ich jak najwięcej
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-20, 21:23
|
|
Najfajniejszy z tych rysunków to te oczyy |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 16:05
|
|
nom zgadzam się z Nelą ;D | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-25, 18:17
|
|
Ja też się dołączam
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-04, 22:35
|
|
Hello! Dawno mnie tu nie było. Ale ok, z innej beczki. Tak się ostatnio bawiłam w Photofiltre i zrobiłam dwa nagłówki na moje tytanowe blogi. Pierwszy z bloga http://www.gwiazd...og.onet.pl Szczerze, to mi się nie podoba. Drugi z bloga http://www.robin-...og.onet.pl Ten już mi się bardziej podoba. Ocena należy do was. Edytowane przez Silent dnia 2010-05-04, 22:52 Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-04, 22:55
|
|
W tym pierwszym warto by było, spróbować wywalić logo CN i jakoś bardziej zlać krawędzie. Może być trochę trudne, ale polecam spróbować. Fajnie, że się bawisz, można się w ten sposób sporo nauczyć. Nie ocenię, bo sam nie umiem za bardzo i się nie znam na tym ogólnie wydaje mi się, że fajnie wyszło, choć jestem zwolennikiem nagłówków w proporcjach prostokąta, a nie kwadratu.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-08, 21:26
|
|
Po pierwsze: dawno mnie tu nie było, że w tym temacie Po drugie: Tak, wiem Silent, ale ja to dopiero zaczynam zabawę z programami graficznymi (efekty - patrz: avek ) Po trzecie: więcej moich prac znajdziecie na moim koncie na DA: http://nella19.de... Zapraszam i nie przeraźcie się moim angielskim ^ ^ Uprzedzam jak coś Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
Przejdź do forum: |