Artykuły
|
|
Dodany dnia 2012-05-11, 20:31
|
|
Temat został przeniesiony stąd (klik). Omawiamy tutaj wszelkie sprawy związane z artykułami. Jak coś nie pasuje to proszę śmiało wytknąć błędy, a zaraz zostanie to poprawione. Mile widziane będą również wszelkie uwagi i szczere opinie także śmiało można się wyrażać. Na początek - jakieś życzenia do następnego artykułu? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-15, 20:52
|
|
Tak! Ja chcę pisać streszczenie do "Date with destiny" i "Stawki większej niż wszystko"
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-16, 03:27
|
|
To pisz, przecież nikt nie broni. Mało tego, nawet Cię zachęcam XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-16, 20:27
|
|
Jak powyżej Jak chcesz pisać artykuł to nie ma problemu. Wystarczy tylko powiedzieć żeby dubla nie strzelić czasem. Połączony z 08.06.2012 15:57:49: Brakuje mi nieco pomysłów na następny artykuł dlatego zwracam się z prośbą do Was o pomoc. Wyrażajcie swoją opinię i najlepiej powiedzcie w jakiej tematyce chcielibyście zobaczyć następny artykuł (kategoria dowolna). Doszedłem do wniosku, że komiksy mogły Wam się znudzić, a przecież musi być coś dla każdego Edytowane przez Zwinny dnia 2012-06-08, 15:58 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-08, 16:59
|
|
A może artykuł o Robinach? Nie wszyscy zdają sobie sprawę, że było ich 4, a nawet 5, jak liczyć Steph... Albo opis postaci . Ja bym nawet mogła coś takiego przygotować |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-08, 19:09
|
|
Jeśli ma być artykuł o Robinach, to lepiej będzie zrobić o każdym z osobna. Sam z doświadczenia wiem ile roboty jest przy jednej postaci, a co dopiero przy pięciu... Zresztą wtedy i długość zniechęcałaby czytelnika do dalszego przeglądania materiału. Chociaż jak masz chęci to oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie Ale myślę, że się przerazisz ilością tekstu na wikipedii przy jednym Robinie. | |
|
|
Dodany dnia 2012-06-08, 21:56
|
|
Phi! Co to dla mnie
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-08, 22:34
|
|
Więc jeśli chcesz i masz czas to życzę powodzenia Pisz, to w razie czego pomogę. A ogółem przyda się więcej opinii. Samemu czasem trudno jest dobrać temat na jaki pisać, a wasze zdania są bardzo przydatne. Te streszczenia komiksów stają się moim zdaniem monotonne, nie wiem czy wy też odczuwacie to samo. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-09, 05:33
|
|
Możliwe, że tak. Ja bardzo chciałabym zobaczyć biografię bohatera (wybór należy do Ciebie). | |
|
|
Dodany dnia 2012-06-09, 11:55
|
|
Ok, to w razie czego bym się zgrał i razem z Kirą może napisał ten artykuł. A reszta czego by chciała? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-09, 16:16
|
|
Ok, mam wolny czas więc już wziąłem się za artykuł o Trygonie. Mam już opisaną większość rzeczy, więc artykuł pewnie pojawi się do wieczora. Myślę, że powinno was to zaciekawić | |
|
|
Dodany dnia 2012-06-09, 16:50
|
|
Wow! Świetnie | |
|
|
Dodany dnia 2012-06-10, 16:17
|
|
No dobrze, a co ja mam wam napisać ? Zastanawiam się pomiędzy kolejnymi odcinkami a pokojami Tytanów. Zawsze możecie wybrać coś innego Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-25, 23:27
|
|
@Kira trochę sprawa ucichła co do tych Robinów. Ja mam gotowy w 60% artykuł o Dicku Graysonie (tylko biografia), a w przyszłości dodam kolejne części z innymi informacjami. Wątpię w to czy napisanie jednego, wspólnego artykułu dla wszystkich Robinów jest pomysłem dobrym, bo dla mnie lepsze jest po prostu rozdzielenie wszystkich i napisanie z osobna. To przynajmniej moje zdanie. Jeśli nadal masz ochotę to nie widzę przeszkód żebyś coś napisała, ale jest tego cała masa. A połapanie się w DC to koszmar, jeśli o takie postacie chodzi A do użytkowników mam kolejne pytanie - widzę, że w ostatnim czasie spadło zainteresowanie streszczeniami komiksów. Na jaki więc temat najbardziej chcielibyście zobaczyć artykuł? Dodam, że w planach mam kilkuczęściowy materiał o występach Tytanów w serialach, grach i filmach oraz opisy odcinków. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-26, 17:05
|
|
Poprawka- spadło zainteresowanie wszystkim.
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-26, 17:56
|
|
Byłaś na wyjeździe więc możesz nie wiedzieć. Jak masz na myśli małą ilość osób i nowości w ostatnich dniach na serwisie, to zostało spowodowane wyłącznie przez problemy z serwerem. Wkrótce jednak wszytko nadrobimy. Jeśli spojrzysz choćby na ostatnie artykuły o odcinkach to mają one po 5-6 razy więcej odwiedzin niż komiksy Połączony z 26.07.2012 18:00:44: Aha i proszę o udzielanie się. Bo osoby są, a opinii nie ma. Samemu nie jest łatwo wszystko wybrać i wasze komentarze są naprawdę pomocne. Edytowane przez Zwinny dnia 2012-07-26, 18:00 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-26, 20:31
|
|
Czemu ja wszędzie muszę mieć coś, co mi się będzie z czymś kojarzyć x.x? Zwinny- sama z siebie robię za niedoinformowaną, nie musisz mi pomagać (sarkazm) Pisz pierwszy lepszy artykuł, jaki wpadnie ci do głowy (ale rada, nie ma co x.x) Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-26, 21:33
|
|
To akurat nie jest problem. Sęk w tym żeby użytkownikom to się spodobało. Nie zawsze potrafię się wstrzelić w gusta wszystkich z odpowiednim artykułem i stąd po prostu moje pytania. | |
|
|
Dodany dnia 2012-07-26, 23:25
|
|
Kochanie ty moje małe, a znasz powiedzenie "Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził"? Tak, to ironia. Szczerze? Nie obraź się, ale zaczynasz się robić troszkę komercyjny Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-27, 01:09
|
|
No to nie bardzo rozumiem pod jakim względem bo żadnego zysku oprócz satysfakcji i czystej przyjemności to ja nie mam Zgadzam się z tym powiedzeniem, ale nie oznacza to, że trzeba sobie od razu odpuścić. Ja mam na celu po prostu zadowolenie użytkowników, tym co robię i tym co jestem w stanie zrobić. Jeśli streszczenia komiksów pojawiają się najczęściej w ostatnim okresie, a mają najmniej wyświetleń to coś musi być nie tak. Wniosek jest więc prosty - nie cieszy się to dużym zainteresowaniem i na dłuższą metę trzeba zmienić tematykę. Mam w zanadrzu kilka, myślę, że ciekawych, pomysłów na kolejne artykuły. Zobaczymy jak pójdzie, a jeśli efekt będzie dobry to nie widzę powodu dla którego nie miałbym dodawać coś częściej. |
|
|
Przejdź do forum: |