Co zrobisz, gdy...
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 17:47
|
|
Stwierdziłam, że tego jeszcze nie było, booo... tego jeszcze nie było xD. Gra jest prosta. Przykład: Os.1: co zrobisz, gdy do pokoju wpadnie przez okno wilk? Os.2: wyskoczę przez drugie okno xD Co zrobisz... Etc. Ja zaczynam ;P Co zrobisz, gdy w środku nocy wpadnę do twojego domu? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 18:51
|
|
Pierw się obudzę, następnie ucieszę, zaprzyjaźnimy się i pogadamy (; Co zrobisz, kiedy nadejdzie inwazja obcych? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 19:20
|
|
Zacznę panikować, potem znudzi mi się to, użyje swoich super wielkich mocy jako chłopak i je zjem! xD Co zrobisz, gdy przyjdzie do ciebie duch? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 20:28
|
|
Zamrę, będę się w niego gapić i go wyczuwać, aż w końcu też użyję moich umiejętności i zgromię go zielonym piorunem xD Co zrobisz, kiedy jedzenie okaże się już nie do spożycia? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 20:29
|
|
Rozważę rodzaj jedzenia, zjem lub wyrzucę Co zrobisz, gdy obudzisz się na środku Syberii? Hush child, the darkness will rise from the deep
And carry you down into sleep. ~Heather Dale, Mordred's Lullaby Wstąp w moje ciemności... http://projekt-gr...g.onet.pl/ ŻELKI! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 20:33
|
|
Zamarznę. (; Co zrobisz, kiedy spadniesz z dachu wysokiego budynku i znajdziesz się w połowie drogi do spotkania z asfaltem? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 20:41
|
|
Poczekam, aż Zwinny mnie złapie xD Co zrobisz, kiedy będę w pobliżu? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 20:43
|
|
Zacznę uciekać, schowam się w krzaku, zaczekam aż przejdziesz, a później odjadę z Robinem na białym jednorożcu! Co zrobisz kiedy ktoś zabierze Ci twoją najcenniejszą rzecz i zniszczy? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 20:50
|
|
Ej, Rachel! Nie zabieraj mi Robcia! xD Dobra, żarcik ; D Co zrobię..? Będę kipieć z wściekłości, ale jakoś opanuję moje niepohamowane emocje ;d. Co zrobisz, gdy ktoś zje ci bigos? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 20:50
|
|
Hmm... To co porządnie wściekła Roe powinna zrobić- dzięki mocom zacząłby się palić, zamieniłabym go w kupkę lodu, walnełabym go piorunem, wywołałabym trzęsienie ziemi i wewaliłabym go do dziury w taki sposób, że głowa zostałaby na wierzchu. Zatrzasnęłabym go, a później wydarła za włosy na powierzchnię. Jakby przeżył, zostałby hardkorem xD Co byś zrobił/a, gdybyśmy razem znaleźli/ azły się na Blood Planet? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 21:21
|
|
Oczywiście jedno, co było by mądre. ZACZĘŁA BYM PANIKOWAĆ! Co byś zrobił/a gdybyś otrzymał/a nadprzyrodzone moce? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 21:27
|
|
Jak to co? Wiśta na Blood Planet i rozwalać bajzelownie xD Co zrobiłabyś, gdybym skoczyła z dachu? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 21:27
|
|
Płakałabym ;(. No, ale gdybyś przeżyła, to upiekłabym ci ciacho, a filmik ze skoku wstawiła na youtube Co byś zrobił/zrobiła, gdyby w filmie o MT (nie mówię, że taki ma być, ale kto wie xD?) Starfire zagrałaby... MILEY CYRUS?!!! D!! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 21:28
|
|
Padłabym na zawał Powtarzam moje poprzednie pytanie o dachu Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-07, 21:30
|
|
Odpowiedziałam, bo poprawiłam. Na górze . Co byś zrobiła, gdyby Skillet grało koncert w Polsce? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-08, 09:33
|
|
Zaczęłabym wrzeszczeć jak oszalała, oczywiście z radości. A później pozabijałabym wszystkich, aby tylko mieć dostęp do ich koncertu. Co byś zrobił/a gdyby ktoś w jakiś bezczelny sposób obraził twoją rodzinę? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-08, 14:49
|
|
Jebut gościa w dziób Co byś zrobiła, gdyby ktoś skopiował twoje opo i chamsko twierdził, że jest jego? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-08, 16:08
|
|
najpier bym napisała do tej osoby i delikatnie wytłumaczyła ,a jak to nic nie da to zgłosiłabym na oneta Co byś zrobił gdyby ktoś wyśmiewał sie z cb ? Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie spróbujesz.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-08, 16:28
|
|
Ingoranctwo i pyskówka pełną parą. Co zrobiłbyś, gdyby nagle mnie zabrakło ( w jakikolwiek sposó? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-12, 15:44
|
|
Zaczęłabym panikować XDD Co byś zrobił/a gdybym miała zeskoczyć z dachu? |
|
|
Przejdź do forum: |